به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مهران حیاتی مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: سطح زیر کشت این محصول امسال، ۹۳۰ هکتار بود که تاکنون محصول ۲۷۰ هکتار از این اراضی برداشت شده است.
حیاتی افزود: پیش بینی میشود امسال، ۴۱ هزار تن محصول از سطح کشتزارهای شهرستان تولید شود، که درمقایسه با پارسال شش درصد افزایش دارد.
او میانگین عیار این محصول را ۱۸.۳۸ درصد اعلام کردو افزود: درحالیه عیار چغندر پارسال ۱۷.۵ بود.
بیشتر بخوانید
پارسال در مجموع ۱۷۱ هزار تن محصول چغندر تحویل کارخانه قند شیروان شد که ۹۰ هزار تن متعلق به کشاورزان خراسان شمالی بود.
پارسال۷۵۰ هکتار از کشتزارهای شهرستان شیروان زیر کشت چغندر قند رفته بود که ۳۷ هزار و ۴۰۰ تن محصول برداشت شد.
کارخانه قند شیروان سالانه ۴۰۰ هزار تن چغندرقند مصرف میکند که کمتر از ۲۰ درصد آن از داخل استان تامین میشود.
خراسان شمالی از نظر سطح زیر کشت چغندر قند رتبه نهم و از نظر میزان تولید رتبه دهم کشور را دارد.
انتهای پیام/د