به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک کرامبل سیب، عصرانهای دلچسب با ظاهری زیبا و متفاوت است. توصیه میکنیم این کیک خوشمزه و مقوی را تا ولرم است با بستنی ساده سرو کنید.
مواد لازم برای رویه کیک
آرد - یک پیمانه
شکر قهوهای روشن - یک دوم پیمانه
دارچین – ٢ قاشق چایخوری
کره - ٩٠گرم
مواد لازم برای روی کیک
آرد - ۱۵۰گرم
تخم مرغ - دوعدد
کره -١٨٠گرم
شکر قهوهای روشن - یک پیمانه
شیر - ٣قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
نمک - یک چهارم قاشق چایخوری
سیب - دوعدد (سیب زرد بهتراست)
رنده پوست لیمو - کمی
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- ابتدا مواد رویه (کرامبل) را آماده میکنیم.
۲- کره سرد را با شکر قهوهای و دارچین مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم مواد را مثل خرده نان در میآوریم و در فریزر میگذاریم تا کره باز نشود.
۳- ١٨٠گرم کره را تکه تکه و با شکر مخلوط میکنیم وقتی خوب حل شد تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم.
۴- آرد، بکینگ پودر و رنده پوست لیمو را هم به آن میافزاییم و در آخر شیر را هم اضافه میکنیم.
۵- حالا خمیر را در قالب با ارتفاع کم میگذاریم و سیبها را نازک ورقه میکنیم و روی مواد کیک میگذاریم، خمیر کرامبل را که داخل فریزر بود روی سیبهای چیده شده میریزیم (به شکل خرده نان باشد) و داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت نیم ساعت میگذاریم.
۶-بعد از طلایی شدن آن را بیرون میآوریم و با پودر دارچین معطر میکنیم.
۷-برای برش دادن حتما اجازه دهید کیک سرد شود. این کیک پاییزی در کنار بستنی وانیلی بسیار خوشمزه است.
نکته:دسر کرامبل به دسری گفته میشود که از لایه میوه مزه دار به همراه یک لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده است. بعد از این که این لایهها روی هم قرار میگیرد، داخل فر قرار داده میشود تا بپزد.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/