معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در سال زراعی جاری، متوسط تولید پیاز در استان اصفهان ۷۰ تن برآورد می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اصغر رستمی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به کشت پیاز در استان اصفهان اظهار داشت: سطح کشت پیاز در استان اصفهان، بالغ بر شش تا هفت هزار هکتار متغیر است و پیش بینی می‌شود امسال ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت پیاز رود.

او افزود: در سال زراعی جاری متوسط تولید پیاز در استان اصفهان ۷۰ تن برآورد می‌شود که شهرستان‌های اصفهان، فلاورجان، فریدن بیشترین سطح زیر کشت پیاز را به خود اختصاص دادند.

کشت نشایی پیاز، راهی برای عبور از بی آبی

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: کاشت پیاز به دو روش کشت مستقیم بذر و کاشت نشایی انجام می‌شود که کاشت نشایی به منظور صرفه جویی در مصرف آب و کوتاه‌تر شدن دوره رشد مزیت دارد.

او اضافه کرد: اگرچه هزینه تمام شده کشت مستقیم بذر کمتر از کشت نشایی است، اما در راستای اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه آب کاشت نشایی پیاز در اولویت استان اصفهان قرار گرفته است.

منبع:مهر

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.