به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا مرادی در جلسه امروز (۲۰ آبان) ستاد مدیریت و مقابله با کرونای استان کرمانشاه با اشاره به پیش بینی ۱۵۰۰ تخت برای بیماران کرونایی در پاییز و زمستان امسال گفت: در حال حاضر حدود ۱۲۵۰ بیمار بستری هستند و ۲۰۰ تخت ICU هم دراختیار این بیماران قرار دارد.
او با اشاره به وجود ۲۵۹۵ تخت بیمارستانی دانشگاهی در سطح استان گفت: هم اکنون بیش از نیمی از تختهای بیمارستانی دانشگاهی استان به بیماران کرونا اختصاص داده شده است، همچنین نیمی از تختهای ICU استان هم در اختیار این بیماران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اقدامات صورت گرفته درحوزه تولید تجهیزات محافظتی کرونا در استان هم اشاره کرد وافزود: در اسفندماه حتی توان تولید یک عدد ماسک در استان را هم نداشتیم و امروز به تولید روزانه بیش از ۶۰۰ هزار ماسک رسیده ایم که جای تقدیر دارد.
او افزود: کمبود تولید مواد شوینده و تامین این اقلام بهداشتی هم خوشبختانه در همان روزهای اول شیوع بیماری در اسفند ماه مرتفع شد و کمبودی در این زمینه نداریم.
مرادی به خرید ۱۴۰ میلیارد تومانی تجهیزات مقابله با کرونا دراستان اشاره کرد وافزود: طی مدت شیوع کرونا هزار کپسول اکسیژن، ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز و سه دستگاه PCR برای مقابله با کرونا خریداری شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گریزی هم به نمای اپیدمی کرونا دراستان داشت و افزود: در اسفندپارسال و فروردین و اردیبهشت ماه امسال که در برخی استانها شاهد اپیدمی کرونا بودیم، خوشبختانه استان وضعیت خوبی داشت، اما متاسفانه از اواخر خرداد ماه وارد پیک کرونا شدیم و در اواخر مرداد ماه عملا کرونا دراستان فروکش کرد، به طوری که بسیاری بخشهای کرونایی تعطیل شدند.
مرادی به اوج گیری دوباره کرونا در نیمه دوم شهریورماه اشاره کرد وافزود: این موج سوم متاسفانه تا به امروز ادامه داشته و روز به روز به تعداد مبتلایان اضافه میشود.
او افزود: هم اکنون بستریهای روزانه کرونا از ۳۲ مورد دراسفندماه سال گذشته به ۲۳۶ نفر در آبان ماه امسال رسیده که حقیقتا نگران کننده است.
مرادی بیان کرد: همچنین فوتیهای کرونا هم از فوت یک نفر در هر دو روز، در اسفندماه به فوت روزانه یازده نفر در آبان ماه امسال رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه به برخی مشکلات حوزه بهداشت ودرمان استان در بحث مقابله با کرونا اشاره کرد وافزود: در حال حاضر در خصوص داروی "رمدسیویر" کمبود داریم و سهمیه استان بسیار کمتر از نیاز بیماران آن است.
او به بدهی دانشگاه هم اشاره کرد وافزود: هم اکنون ۲۱۴ میلیارد تومان بدهی داریم که باید تامین شود و متاسفانه درآمدهای بیمارستانهای استان هم به شدت کاهش یافته است.
انتهای پیام/ز