به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده میشود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان میبرد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر میچسبد.
مواد لازم:
سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ پیمانه
کرفس خرد شده ۲ ساقه
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده ۱ عدد
آب ۳ پیمانه
کره ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه
ژامبون خرد شده ۲ پیمانه
فلفل دلمهای سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده ۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری
پنیر چدار خرد شده ۱ پیمانه
خرده نان خشک ۱/۲ پیمانه
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
۱ - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲ - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
۳ - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
۴ - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود.
۵ - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
۶ - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.
۷ - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).
۸ - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).
۹ - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
۱۰ - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.
۱۱ - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
۱۲ - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/