به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امیر کرمی مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بیش از ۹ ماه است که از شیوع این بیماری در کشور و استان میگذرد و در همین مدت گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی در تمامی شهرستانهای استان به همراه تمامی ادارت ذیربط مشغول اجرای دستورالعمل های بهداشتی، بازدیدها و نظارتها از مراکز و اماکن هستند که پتانسیل تجمعپذیری بالایی دارند و ریسک بیماریزایی در آنها بالا است.
او گفت : طی این مدت بالغ بر ۲۴۰ هزار مورد بازدید از مراکز و اماکن انجام شده که با صدور بیش از ۱۳ هزار ۸۹۰ مورد اخطاریه بهداشتی برای ناقضین دستورالعمل های بهداشتی و پلمب بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ مورد مکان به دلیل اصرار بر تخلفات بهداشتی همراه بوده است.
مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: با توجه به شرایط خاص نگران کننده که در کشور و به تبع استان کرمانشاه در زمینه شیوع ویروس کرونا و افزایش تعداد موارد فوتی وجود دارد، ستاد ملی کرونا و همچنین ستاد مدیریتی کرونا استان مجبور شدند یک سری تمهیدات و محدودیتهای ویژهای ایجاد کنند.
او افزود: در این راستا طی هفته گذشته محدودیتهای به مدت یک ماه برای جلوگیری از فعالیت برخی از مراکز از ساعت ۶ عصر به بعد، اعمال شده است.
کرمی با اشاره به تقسیمبندیهای فعالیتهای شغلی به چهار گروه، گفت: به جزء مراکز مسئول تامین مایحتاج ضروری و اولیه خانوارها همانند مراکز تامین کننده مواد غذایی، سوپرمارکتها، نانوایی، لبنیاتها و مراکز عرضه مواد پروتئینی؛ گروههای شغلی ۲، سه و چهار به مدت یک ماه از ۲۰ آبانماه تا ۲۰ آذرماه با رعایت پروتکلها باید تا ساعت ۶ عصر فعال باشند.
او افزود: از ابتدای این طرح پیرو هماهنگیهایی که در ستاد استانی مدیریت کرونا و پیگیریها و رایزنیهای دانشگاه علوم پزشکی با ادارت مرتبط داشته میتواند گفت تا ۶۰ تا ۷۰ درصد اجرای این طرح رعایت میشود، البته روز به روز شاهد همکاری بیشتر هستیم .
انتهای پیام/د