به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگرچه تاکنون هیچ گزارش مستند علمی نه فقط در کشور ما بلکه در همه دنیا مبنی بر انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت و فرآوردههای دامی گزارش نشده، اما این موضوع به معنای رد کامل فرضیه احتمال انتقال کووید ۱۹ از طریق مصرف گوشت و فرآوردههای دامی آلوده نیست، چون ممکن است تاکنون اصلا تحقیقاتی در این زمینه انجام نشده باشد.
یارویسی سپس با بیان اینکه آلودگی گوشت، مرغ و ماهی به کووید ۱۹ هیچ توجیه علمی ندارد، گفت: اگر هم آلودگی وجود داشته باشد مربوط به مراحل پس از کشتار است که آن هم از طریق طبخ گوشت در دمای بالا از بین میرود، با این حال احتمال انتقال آن در مراحل قبل از طبخ و در فاصله انتقال از فروشگاه تا مرحله خرد کردن و یا انتقال به قابلمه دور از انتظار نیست.
یارویسی در ادامه با توصیه به خانوادهها برای رعایت دستورهای بهداشتی در تهیه و طبخ گوشت، گفت: از خانوادهها تقاضا میشود برای جلوگیری از انتقال کووید۱۹ از طریق گوشت حتما در فرآیند خرد کردن و طبخ گوشت از دستکش استفاده کنند.
او اضافه کرد: به خانوادهها توصیه میشود برای پیشگیری از شیوع کرونا از تکه تکه کردن گوشت به خصوص گوشت مرغ در واحدهای عرضه کننده صرف نظر کنند و این کار را خودشان در منزل و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند.
یارویسی اضافه کرد: گوشت آلوده به ویروس کرونا نیست، اما احتمال اینکه فردی که اقدام به قطعه قطعه کردن آن میکند مبتلا بوده و یا وسایل مورد استفاده او مثل میز و چاقو آلوده به ویروس باشد، وجود دارد که در این صورت احتمال انتقال بیماری وجود دارد.
او در خاتمه از مردم خواست تا گوشت و مرغ را از مراکز مجاز خریداری کرده و به هیچ عنوان از افرادی که در معابر اقدام به کشتار غیرمجاز دام و یا فروش مرغ زنده میکنند، خریداری نکنند.
انتهای پیام/ز