به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ آذر، ولی زاده معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در استان ۱۵۰۰ واحد صنایع وجود دارد که همه مشمول تصفیه خانه نمیشوند و تنها صنایعی که بیشتر از ۵۰ نفر نیرو و تولید پساب داشته باشند مشمول ایجاد تصفیهخانهها میشوند.
او عنوان کرد: بیشتر صنایع مادر استان تصفیهخانه دارند که به سیستم پایش آنلاین مجهز هستند و وضعیت پساب آنها بررسی میشود.
ولی زاده گفت: روزانه ۱۷۶ مترمکعب پساب وارد تصفیهخانهها میشود که بخشی از این میزان را پسابهای صنعتی تشکیل میدهد.
او افزود: ۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی در استان وجود دارد که ۶ واحد بزرگ آن از جمله فرامان، اسلامآباد غرب، سرپلذهاب، سنقروکلیایی، روانسر و کنگاور واجد تصفیه خانه هستند.
ولی زاده با اشاره به اینکه برنامههای محیطزیست افزایش تعداد تصفیهخانهها است عنوان کرد: درخواست شده که از اعتبارت صندوق ملی محیط زیست برای تکمیل برخی از تصفیهخانهها و احداث تصفیهخانههای جدید در شهرکهای صنعتی تخصیص داده شود که با ساخت دو تصفیهخانه شهرکها و تعمیر سه تصفیهخانه موافقت شد.
او گفت: با هماهنگی آبفا بسیاری از تصفیهخانهها در مدار بهرهبرداری قرار گرفتهاند و تا پایان سال دو تا سه تصفیهخانه تکمیل و در مدار قرار میگیرد.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه بیان کرد: مشکل اصلی در زمینه تصفیهخانه شهر کرمانشاه است که با رایزنی انجام شده امید داریم فاز دوم و سوم این تصفیه خانه احداث شود.
انتهای پیام/ز