به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت کاسترول شلغم آشنا کنیم.
مواد لازم
شلغم کوچک - یک کیلو و ۳۰۰ گرم
قارچ درشت خرد شده - ۲۰ گرم
خردل – یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه - به مقدار لازم
خامه - ۳ پیمانه
سیر خرد شده - یک حبه
پنیر پارمزان رنده شده - نصف پیمانه
نان خرد شده - نصف لیوان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
۱- فر را از قبل گرم کنید.
۲- یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید.
۳- خامه را روی حرارت بگذارید و وقتی به جوش آمد، سیر خردشده را به همراه خردل و نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
۴- شلغمها را باریک برش بزنید و نصف آنها را داخل ظرف بچینید و نیمی ازمخلوط خامه وسیر را روی آن بریزید سپس یک چهارم پیمانه پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و دوباره این کار را تکرار کنید تا شلغمها تمام شود.
۵- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
۶- نان را به وسیله غذاساز ریز کنید، سپس قارچ را به نان اضافه کنید و چند بار هم بزنید و با یک چهارم باقی مانده پنیرپارمزان رنده شده، مخلوط کنید.
۷- ظرف را از فر بیرون بیاورید و فویل را از روی آن بردارید و مخلوط نان وپنیر را روی آن بریزید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد.
منبع: خراسان
انتهای پیام/