به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رحیم سرهنگی مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر نفش تعاملات باکیفیت در رشد اکوسیستم کارآفرینی، گفت : اگر بخواهیم در هر منطقهای در حوزه کارآفرینی اکوسیستمی قوی داشته باشیم، باید تعاملات با کیفیت و گستردهای را در این اکوسیستم ایجاد کنیم.
او گفت : با نگاهی به کشورهایی که اکوسیستمهای کارآفرینی خود را ارتقاء دادهاند، میتوان عامل اصلی این موفقیت را در تعاملات گسترده بین اجزاء این اکوسیستم دید.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزات تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: وقتی به شهرها و مکانهایی در دنیا نگاه میکنیم که محل رویش نوآوریها بودهاند از جمله حیدرآباد در هند، جنوب ایتالیا، سیلیکونولی آمریکا و جنوب اسپانیا که هم اکنون هرکدام یک هاب نوآوری در حوزهای خاص هستند، میبینیم که آن چیزی که باعث شده تا این مناطق به مراکزی برای نوآوری تبدیل شوند، ارتباط بین اجزاء اکوسیستم یعنی دولت، دانشگاه، سمنها و صنایع و کارآفرینان بوده است.
او افزود: صاحب نظران معتقدند ارتقاء اکوسیستم کارآفرینی بیش از آنکه یک مسئله اقتصادی باشد و به عواملی همچون ثبات اقتصادی، تورم و ... وابسته باشد، یک امر اجتماعی است. براین اساس هرچقدر که اجزاء اکوسیستم کارآفرینی در تعامل خوبی با هم باشند، آن اکوسیستم میتواند خوب رشد کند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: به هر میزان که درهم تنیدگی دولت، دانشگاه و صنایع (کارآفرینان) بیشتر باشد، ارتقاء و رشد اکوسیستم کارآفرینی آن منطقه را به دنبال دارد.
او بر لزوم افزایش ارتباط کارآفرینان با همدیگر برای بهبود فضای کارآفرینی هم تاکید کرد وافزود: زمانی که کارآفرینان یک منطقه باهم در ارتباط و تعامل باشند و از تجربیات همدیگر اطلاع داشته باشند، نوآوری را در اکوسیستم کارآفرینی به دنبال دارد.
سرهنگی از مسئولین دانشگاه رازی کرمانشاه خواست تا ارتباط بین دانشگاه و کارآفرینان را بیشتر کنند و گفت: برای تحقق این هدف میتوانید بخشی از دروسی که مربوط به حوزه کارافرینی است را با حضور کارآفرینان برتر استان برگزار کنید.
او ادامه داد: اساتید هم باید به دل فعالیتهای کارآفرینان بروند تا بصورت تجربی هم در این حوزه ورود کرده باشند و مسائل مختلف حوزه کارآفرینی را از نزدیک ببینند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به پیامدهای مثبت چنین ارتباطی اشاره کرد و افزود: این رویکرد میتواند باعث آشنایی بیشتر دانشجویان با فضای کارافرینی و صنعت شو، بعلاوه اساتید و کارآفرینان هم از ایدهها و تجربیات هم استفاده کنند تا به ارتقاء کارآفرینی استان منجر شود.
او گفت: زمانی که از ارتباط بین دانشگاه و صنایع و کارآفرینان صحبت میشود، منظور توجه صرف به پژوهشهای تقاضا محور نیست، بلکه برقراری رفت و آمد بین این دو مورد تاکید است که امیدواریم بیشتر مورد توجه قرار گیرد .
انتهای پیام/د