به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه ویدئو کنفرانس گزارش مرحله اول عملکرد تفاهمنامه مشترک کمیته امداد امام خمینی (ره) با سازمان بسیج مستضعفین در راستای ایجاد اشتغال پایدار و توانمند سازی محرومین در ۶ استان به صورت پایلوت (مازندران، گیلان، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، کرمان و آذربایجان شرقی) با حضور روسای کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.
سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این جلسه با اشاره به اینکه بسیج و کمیته امداد امام خمینی (ره) دو اداره نبوده و بلکه دو نهاد انقلابی هستند، گفت: رهبری توصیه فرمودند بایکدیگر همافزایی و تعامل داشته باشیم و این کار بزرگ را با هدف تحقق اهدف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که همان تحقق دولت اسلامی و تمدن سازی است، انجام میدهیم.
وی با بیان اینکه تحقق دولت اسلامی در بعد اقتصاد زیر مجموعه نظریه اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: مهمترین فصل این موضوع اشتغال مولد است که برای اینکه این کار جامعه عمل به خود بگیرد باید به صورت مرتب نظارت و گزارش گیری لازم را از استانها داشته باشیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: لازم است تیمهای مشترکی از سپاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت میدانی بر روند کار نظارت کنند و همه ظرفیتهای استان را برای تحقق این کار مهم پای کار بیاورند.
سردار سلیمانی با اعلام اینکه این طرح جزو اولویتهای ما در سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد امام خمینی (ره) خواهد بود، تصریح کرد: بهترین کار این است که خود خانواده توانمند شده و اشتغال داشته باشد.
در ادامه این جلسه مهندس مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تقدیر از برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس توسط سازمان بسیج مستضعفین و زحمات بسیج سازندگی و معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد: پیش بینی میشود با همت دوستان در سپاه، کمیته امداد امام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی و بسیج مستضعفین است در سال ۹۹، بیش از ۷۰۰ هزار شغل ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در اثر بخشی عملی این اقدامات، ادامه داد: به نظر میرسد که این اقدام که با محور اقتصاد مقاومتی در استانهای پایلوت در حال انجام است قطعا در کشور میتواند حرکت بزرگی را به وجود بیاورد.
مهندس بختیاری در ادامه تاکید کرد: خواسته رهبر انقلاب این است که ما چشم به بیرون نداشته باشیم و از ظرفیتهای بسیار زیاد داخلی بهره ببریم که میتوانم بگویم امروز همه نهادهای انقلابی این مهم را انجام داده و درصدد برطرف کردن مشکل اقتصاد کشور هستند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه این کار جهاد فی سبیل الله است؛ اظهار کرد: اصل جهاد این است که انقلاب را از بحران بیرون بیاوریم که امروز جهاد ما در سنگر تولید و اقتصاد مقاومتی و دفاع از اقتصاد است و به نظر میرسد طلیعه بارز و روشنی را در پیش رو داریم و برای سال ۱۴۰۰ باید از همین امروز برای توسعه این کار هدفگذاریهای لازم را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه میتوانیم از خیرین برای برنامهها استفاده کنیم، گفت: یکی از راهبردهای اصلی کمیته امداد اشتغال خانگی است و همچنین بر روی اشتغال روستایی نیز برنامه ریزی لازم را در جهت مهاجرت معکوس به روستاها در دست اقدام قرار داده ایم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در انتها یادآور شد: بسیجیان عزیز و کمیته امداد امام خمینی (ره) میتوانند یاران خوبی برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی باشند و میتوانیم با تفکر و روحیه جهادی گزارش اقدامات را ارائه دهیم.
لازم به ذکر است سردار زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی، حجت الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) و استانهای پایلوت به ارائه گزارش اقدامات انجام شده پرداختند.
گفتنی است مرحله دوم این تفاهنامه مشترک در هفته بسیج و با مشارکت ۶ استان دیگر اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/