به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فقط ما ایرانیها نیستیم که عاشق طعم انواع املتیم. تونسیها هم صبحهایشان را با املت مخصوص تونسی شروع میکنند و املت هندی هم یکی از محبوبترین غذاهای هندی محسوب میشود. این غذا در دستهی انواع کرپ و املت قرارمیگیرد که ترکیبی هیجانانگیز از انواع ادویههای تند پرطرفدار هندی از جمله فلفل است. نام دیگر املت هندی، املت ماسالا است که این نام نیز برگرفته از ادویههای مورد استفاده در پخت این غذا است. این غذا بسیار سالم و مقوی بوده و مواد اولیهی آن از جمله تخممرغ بخشی از پروتئین مورد نیاز بدن را در طول روز تامین میکند. شما میتوانید املت هندی را به عنوان صبحانه و یا شام در برنامهی آشپزی خود قرار دهید و هر بار با کم و اضافه کردن مواد مختلف عطر و طعم جدیدی بسازید.
اگر شاغل هستید و مدت زمان کمی برای پختوپز دارید فقط کافیست با مواد اولیهای که در یخچال هر خانهای پیدا میشود در مدت زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه املت خوشمزهای آماده کنید و عمق طعم ادویهها را در یک غذای ساده تجربه کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه املت هندی
تخممرغ سه عدد
پیاز کوچک (خرد شده) یک عدد
فلفل سبز تند (خرد شده) یک عدد
گشنیز تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق غذاخوری
زردچوبه یک دوم قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
لیمو و یا آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (خرد شده) یک عدد
طرز تهیه املت هندی
پیاز خرد شده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخممرغها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.
روغن یا کره را در یک ماهیتابهی تفلون (نچسب) بزرگ گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش شود. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوهای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد شود. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ شود. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
دو سوم مواد باقیمانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب لیمو جهت مزهدار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.
شما میتوانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو نمایید. همچنین با در نظر گرفتن ذائقهی خود میتوانید برای تزیین و خوشمزهتر شدن املت از سس گوجه فرنگی و یا سس فلفل سبز استفاده کنید.
چند نکته
میتوان برای خوشمزهتر شدن املت هندی با توجه به علاقهی خود از گوجهفرنگی، قارچ تازه و یا فلفل سبز خرد شده استفاده کرد.
در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید میتوانید از مقداری پنیر روی املت داغ به صورت رنده شده و یا تکهای استفاده کنید.
برای نرمتر و پفکی شدن بافت املت میتوانید از چند قاشق شیر کمچرب در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز به خوبی پخته شود؛ این کار به شما کمک میکند تا املت راحتتر در ماهیتابه برگردانده شود.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/