به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، علی عیدی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال حدود ۴۶ هکتار زمین زراعی در سطح استان به زیر کشت کرفس رفته بود که دو هزارو ۳۰۰ تن محصول از سطح مزارع برداشت و روانه بازار مصرف شد.
عیدی افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در سطح شهرستانهای شاهیندژ، بوکان، میاندواب، مهاباد و خوی است.
او تصریح کرد: میانگین تولید کرفس ۵۰ تن در هر هکتار است و ارقام کالیفرنی و فریموس از ارقام مورد کشت در سطح استان است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: این محصول به صورت بهاره در اردیبهشت ماه کشت شده و برداشت این محصول دراواخر مهرماه در سطح استان انجام میگیرد.
عیدی خاطر نشان کرد: امسال تعداد ۱۵ نفر بهره بردار به صورت مستقیم در سطح استان مشغول کشت و کار محصول کرفس بوده و از این طریق کسب درآمد میکنند.
لازم به ذکر است که خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزیها مینامند. در میان هزاران خواص کرفس میتوان درمان انواع بیماریهای داخلی و پوستی را به دست آورد. خوردن کرفس دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتیهای اعصاب، آرتروز، روماتیسم را تسکین میدهد.
انتهای پیام/ن م