به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ترشی کلم قرمز یا کلم بنفش یک چاشنی لذیذ و جذاب است که مثل ترشی بادمجان و لیته بادمجان تقریباً میتوان آن را با همه غذاها میل کرد. از سوی دیگر درست مثل خیار شور که موجب طعم دادن به ساندویچ میشود، ترشی کلم هم طعم بینظیری به انواع ساندویچها، سالاد و غذاهای مختلف به خصوص غذاهای گوشتی میدهد. میتوان این ترشی را در کنار هر غذایی استفاده نمود و از رنگ زیبای آن برای تزئین و رنگ بخشیدن به غذا استفاده کرد. طرز تهیه ترشی کلم قرمز آن قدر ساده است که درست بعد از چند ساعت از زمانی که آماده شد، میتوانید از آن استفاده کنید. بسیاری از افراد این ترشی را بدون هیچ ادویه اضافی درست میکنند و برخی دیگر با اضافه کردن انواع چاشنی و ادویه طعم خاص و متفاوتی به این ترشی میبخشند. در این مقاله میتوانید طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی رستورانی را در ادامه بخوانید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی رستورانی و تمام نکات و فوت و فن آن
مواد لازم برای درست کردن ترشی در ظرف ۱ لیتری
کلم بنفش خرد شده: ۳۲۵ گرم
نمک: ۲ قاشق چای خوری
آب گرم: ۴/۳ لیوان فرانسوی دستهدار
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۳ عدد
دانه خردل: ۴/۳ قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شده: ۴/۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
طرز تهیه ترشی کلم قرمز یا همان کلم بنفش به این ترتیب است که کلمها را به کمک غذاساز یا چاقو به صورت ریز خرد کنید. یک ظرف شیشهای ۱ لیتری برای ترشی آماده کنید. کلمها را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس ۵/۱ قاشق چای خوری نمک روی آن بپاشید. کمی با دست کلمها را زیر و رو کنید تا همه کلمها به نمک آغشته شوند.
در این مرحله از طرز تهیه ترشی کلم قرمز یک قابلمه کوچک آماده کنید و آب، شکر و ۲ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. مواد را روی گاز قرار دهید تا گرم شوند. سپس مقداری از ترکیب به دست آمده را داخل شیشه ترشی بریزید. دانه خردل، برگ بو و فلفل سیاه را به مایع اضافه کنید.
در این مرحله باید کلمهای خرد شده را به داخل شیشه منتقل کنید. بعد از اضافه کردن همه کلمها بقیه آب و نمک را اضافه کنید و سرکه را نیز درون شیشه بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و بعد با دست کمی شیشه را تکان دهید تا سرکه و نمک به خوبی در آن پخش شوند. حال شیشه را در یخچال قرار دهید. این ترشی معمولاً از چند ساعت بعد از آماده شدن قابل خوردن است، اما برای خوش طعمتر شدن ترشی بهتر است بعد از ۳ روز مصرف شود. دقت داشته باشید که بعد از روز سوم درب شیشه را باز کنید و برگ بوها را از شیشه بیرون بیاورید و دور بریزید.
فوت و فنهای طرز تهیه ترشی کلم قرمز
*برای خوش طعمتر شدن و سریعتر آماده شدن ترشی کلم میتوانید همه مواد را با هم ترکیب کنید و به مدت ۲ دقیقه ترکیب را بجوشانید و بعد داخل شیشه مورد نظرتان بریزید. این کار موجب میشود ترشی شما درست بعد از سرد شدن قابل خوردن باشد.
*هیچ گاه ترشی را بیشتر از چند دقیقه کوتاه نجوشانید، زیرا این کار موجب نرم شدن کلم میشود و کلم بافت خود را از دست میدهد.
*برای اینکه ترشی کلم قرمز شما طعم بیشتری داشته باشد میتوانید چند حبه سیر به آن اضافه کنید.
*میتوانید برای طعمدار کردن ترشی به جای شکر از مقداری شیره انگور یا خرما استفاده کنید. این کار هم طعم خوبی به ترشی میبخشد و هم روی غلظت ترشی تأثیر میگذارد.
*در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از تخم گشنیز استفاده کنید.
*برای اینکه ترشی شما رنگ زیباتری داشته باشد میتوانید یک هویج کوچک را رنده کنید و به ترشی اضافه کنید.
هر وعده از این ترشی دارای مقادیر زیر ارزش غذایی است:
انرژی: ۲۲ کالری
کربوهیدرات: ۶/۴ گرم
پروتئین: ۵/۰ گرم
سدیم: ۳۹۶ میلی گرم
پتاسیم: ۸۲ میلی گرم
فیبر: ۱ گرم
شکر: ۳/۳ گرم
کلسیم: ۱۸ گرم
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/