به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازلرستان،فریدون خودنیا،مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه برق امید، طرحی برای اصلاح مصرف و حمایت از مشترکان خانگی کممصرف طراحی و پیادهسازی شده است اظهار داشت: براساس بررسیهای اولیه تاکنون ۸۸ هزار مشترک این استان مشمول معافیتهای طرح برق امیدشدند.
او با اشاره به این که در این طرح مشترکان به سه دسته "کم مصرف"، "خوش مصرف" و "پرمصرف" تفکیک میشوند، اضافه کرد: برای هر دسته از مشترکان، براساس مصوبه هیات وزیران، الگوی مصرف تعیین شده است.
خودنیا اظهار داشت: اکنون شرکت توزیع برق استان دارای ۶۶۰ هزار مشترک است که شماره تلفن همراه ۹۷.۵ درصد آنها جمع آوری شده و هر ماه صورتحساب ۵۰ درصد آنها بصورت پیامک برای این مشترکان ارسال میشود.
او ادامه داد: در طی سال به ازای هرمشترک استان ۶فقره صورتحساب برق صدور و برای آنها ارسال میشود.
او با بیان اینکه با اجرای کامل این طرح، تعداد مشترکان پرمصرف به میزان ۱۰درصد کاهش یابد، بیان کرد: انتظار میرود با اصلاح میزان مصرف مشترکان خوش مصرف به تعداد مشترکان کم مصرف اضافه شده و با این وضعیت، میزان مصرف برق مشترکان خانگی کاهش یابد تا در مصرف انرژی صرفه جویی شده در بخش مولّد به کار گرفته شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: در این راستا از ۲ طریق تشویق و ترغیب و نصب سلولهای خورشیدی توسط مشترکان استفاده میشود.
او یادآور شد: با استفاده از زیرسـاخت قـبض سبز و ارسال پیامک، به مشترکین اطلاع رسانی میشود که جزءِ کدام دسته از مشترکان "کم مصرف"، "خوش مصرف" و یا "پرمصرف" قرار دارند.
خودنیا با بیان اینکه ۵۶۴ هزار و ۷۰۲ مشترک برق خانگی در استان وجود دارد، گفت: همچنین ۲ هزار و ۷۳۰ مشترک صنعتی، ۱۳ هزار ۲۲۹ مشترک اداری و هشت هزار و ۸۸۹ مشترک کشاورزی از نعمت برق بهرهمند هستند.
طرح برق امید، با هدف نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه برق در بخش خانگی در سال ۱۳۹۹ به تصویب هیأت وزیران رسیده است.
اپلیکیشن برق من شامل چهار بخش اصلی صورتحساب، خدمات مشترکین، برق امید و خاموشی است و در راستای طرح تحول دیجیتال در صنعت برق و همچنین رفاه و آسایش مردم ارائه خدمات غیرحضوری به مشتریان در دستور کار توانیر قرار گرفته است.
انتهای پیام/ب