به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در بسته اخبار محیط زیست امروز شنبه اول آذر ۱۳۹۹ می خوانیم:
جواد اماندادی، مسئول محیط بانی راین کرمان از دستگیری شکارچی متخلف چهار قطعه تیهو در راین کرمان خبر داد.
او افزود: ماموران یگان مستقر در این شهرستان حین گشت و کنترل در کوه نمکی درمنطقه پده یک نفر شکارچی را که اقدام به شکار غیرمجاز چهار قطعه تیهو کرده بود، دستگیر کردند.
اماندادی تصریح کرد: از متخلف مذکور یک قبضه سلاح ساچمه زنی دولول به همراه نه عدد فشنگ ساچمه زنی کشف و ضبط و پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.
حسن موسی پور، رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بافت گفت: ماموران یگان این اداره موفق به دستگیری چهار نفر متخلف که اقدام به شکار یک راس کل وحشی با دو قبضه اسلحه گلوله زنی برنو کرده بودند، شدند.
او افزود: از نامبردگان دو قبضه اسلحه گلوله زنی، سه دستگاه دوربین چشمی، یک دستگاه رنج فایر و بیست و هفت تیر فشنگ برنو کشف و ضبط شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بافت تصریح کرد: در این رابطه پرونده تخلف تشکیل شده و متخلفان به دادگاه معرفی شدند.
عیسی عارف کیا، رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بم گفت: یک نفر متخلف سابقه دار در حین شکار و در شکارگاه منطقه آزاد کفوت بم به همراه لاشه چهار قطعه تیهو، بازداشت شد.
او افزود: از متخلف یک قبضه سلاح شکاری مجاز و تعداد دوازده تیر فشنگ ساچمه و پنج تیر فشنگ چهارپاره کشف و ضبط شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بم تصریح کرد: حضور به موقع و آماده نیروهای یگان بم مانع از تداوم شکار و آسیب بیشتر به حیات وحش منطقه شد و متخلف پس از پرداخت جریمه تحویل مقام قضایی شد.
ربیس و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست جیرفت به طور سرزده از وضعیت مدیریت پسماندهای پزشکی و تصفیه خانههای فاضلاب و محل امحای زباله بیمارستانها و مراکز درمانی جیرفت بازدید کردند.
مطهره قریشی، رییس اداره حفاظت محیط زیست در حاشیه بازدید سرزده از بیمارستانها و مراکز درمانی این شهرستان گفت: طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماند و همچنین ضوابط و روشهای مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و وابسته، مدیریت صحیح و اصولی پسماندهای پزشکی از قبیل تفکیک صحیح پسماندهای عادی از عفونی، بی خطرسازی پسماندهای عفونی، پسماندهای تیز و برنده، امحای پسماندهای شیمیایی، دارویی و پاتولوژیک از جمله مواردی هست که باید در مراکز درمانی و بیمارستانها به دقت رعایت شده و بر عهده تولید کننده است و با توجه به حساسیت موضوع و خطر انتقال عوامل بیماریزا در شرایط پیش آمده کنونی در بحران همه گیری ویروس کووید ۱۹، نظارت و کنترل مدیریت این دسته از پسماندها باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
او با بیان اینکه با پیگیریهای صورت گرفته از سوی این اداره و کارگروه مدیریت پسماند جیرفت، اقدامات خوب و موثری نیز در زمینه اجرای سیستم تصفیه فاضلابهای بیمارستانی صورت گرفته و در دستور کار است، افزود: پایش و نظارت بر عملکرد صحیح بی خطرسازی پسماندهای پزشکی از سوی آزمایشگاههای معتمد محیط زیست به صورت مستمر در حال انجام بوده و در شرایط حاد همه گیری کنونی کرونا، تواتر پایش از هر سه ماه یکبار به همت آزمایشگاههای معتمد به یک ماه تغییر کرده است و از سوی کارشناسان این اداره به صورت سرزده راستی آزمایی انجام میگیرد.
قریشی بیان کرد: برای حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان با متخلفان بر طبق قوانین موضوعه برخورد جدی صورت میگیرد.
انتهای پیام/ م