به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما هم مثل افراد زیاد دیگری از غذاهای برنجی خسته شده اید و میخواهید یک غذای خوشمزه و لذیذ همراه نان را تجربه کنید؛ خوراک جگر مرغ انتخاب خیلی مناسبی است.امروز به سراغ خوراک جگر مرغ میرویم. این غذا یکی از بهترین غذاهایی است که میتوانید با جگر مرغ تهیه کنید. خوشبختانه برای تهیه این غذا به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید. از طرف دیگر مدت زمانی که برای پخت این غذا صرف میکنید بسیار کم است. پس در ادامه با طرز تهیه این غذای متفاوت و آسان با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک جگر مرغ
جگر مرغ یک بسته
پیاز درشت دو عدد
کره پاستوریزه به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی دو ونیم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل دلمهای (کوچک) یک عدد
سیبزمینی نیم کیلوگرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
جگرها را در آب جوش در حدود ۱۵ دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب آن برود.
کره را در ماهیتابه قرار دهید تا آب شود. سپس پیازها را نگینی کرده و به کره اضافه کنید تا سرخ شوند. سپس جگرهای پختهشده را به کره و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.
جگرها را جدا کنید و کنار بگذارید. رب گوجهفرنگی را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به رب اضافه کنید. بعد از اینکه رب با ادویهها کمی روی شعله سرخ شد حالا وقت اضافه کردن جگرها به رب است. در صورت تمایل میتوانید به این ترکیب فلفل دلمهای خردشده نیز اضافه کنید، اما اضافه کردن فلفل دلمهای اختیاری است.
به طور جداگانه سیبزمینیها را هم در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سیبزمینیها بهخوبی سرخ شد و جگرها نیز در روغن به طور کامل پخته شدند سیبزمینی را به جگر اضافه کنید. حالا خوراک جگر مرغ بینظیر شما آماده سرو کردن است.
خوراک جگر با پنیر کبابی
اول اگر از مشخصات پنیر کبابی یا همان هالومی بخواهیم برایتان بگوییم؛ پنیر کبابی نوعی پنیر نیمه سخت طبیعی است که از ترکیب شیر گوسفند و بز تولید میشود. ویژگیای که این پنیر را منحصر به فرد میکند، داشتن نقظه ذوب بالاست که روی حرارت ذوب نمیشود و قابل سرخ شدن و کبابی کردن است. این پنیر سرشار از خاصیت در صورت پخت بوی کباب میدهد و میتواند راهش را به بعضی از غذاها مثل خوراک جگر یا همان جغور بغور هم باز کند و ترکیب خوشطعم و پرخاصیتی را بسازد. اگر تا به الان تجربه خوردن جغور بغور با پنیر کبابی را نداشتید، پیشنهاد میدهیم حتما امتحانش کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/