به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رئیسی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در نشست شورا با اشاره به مصوبات ستاد ملی کرونا اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری هماهنگ با مصوبات ستاد ملی و استانی و شهرستانی اقدامات لازم درخصوص قطع زنجیره کرونا را انجام خواهد داد در همین راستا میتوان ساعات حضور در محل شورا و رسیدگی به مشکلات ارباب رجوع کاهش داد تا علاوه بر حفظ سلامت کارکنان شورا مشکلات مردمی را نیز رفع کنیم.
او با بیان اینکه شهرداری نیز باید بخشی از رسیدگی به امورات ارباب رجوع را به صورت تلفنی انجام دهد، افزود: میطلبد در این راستا سامانه ۱۳۷ فعالتر از گذشته شود و یا شماره جدید راهاندازی و اطلاعرسانی شود تا مردم جهت رفع مشکلات با شماره مورد نظر تماس حاصل نمایند.
بیشتر بخوانید
رئیسی اضافه کرد: تمام سیستم باید به سمت و سویی حرکت کند که خدمات به صورت الکترونیکی ارائه گردد چراکه ممکن است شرایط به گونهای شود که امکان حضور در محل کار وجود نداشته و تعطیلی و قرنطینه مجدد رخ دهد.
او با اشاره به نحوه بکارگیری نیرو در شهرداری ادامه داد: استخدام نیرو تنها براساس ضوابط و مقررات و از سوی سازمان اداری و استخدامی صورت میپذیرد و به کارگیری نیروی حجمی هم توسط شرکت انجام میشود و دخالتی در جذب بکارگیری نیرو انجام نمیشود، اما باید نظارتی صورت گیرد تا نیروهای ضعیف بهکارگیری نشوند.
رئیسی با بیان اینکه باید راهکارهایی از سوی معاونت توسعه مدیریت و منابع ارائه گردد که جلوی لابیگری و افراد صاحبنفوذ گرفته شود، گفت: اقدامات جذب نیرو تاکنون در چارچوب قانون انجام شده و نظارتها بر نحوه بهکارگیری نیروی تشدید خواهد شد چرا که سلامت مجموعه مدیریت شهری برای ما مهم است.
او با اشاره به مشکلات برخی پروژهها افزود: مشکل کمربندی جنوب و خیابان سفیر امید در حال پیگیری است و در راستای اجرای پروژه امامزادگان دوخاتون (س) اعضای شورای شهر با جابجایی ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار از بودجه اراضی برم پهنه موافقت کردند.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست بیان کرد: نظارت به رسیدگی امورات و ارجاعیات از سوی شهرداری باید توسط شورای شهر انجام و نتیجه بررسی و پیگیریها باید ظرف مدت مشخصی به شورای شهر اعلام شود چراکه بسیاری از کارها به فراموشی سپرده شده و نتیجه مشخص نمیشود.
امامقلی بلالی رئیس کمیسیون املاک شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست با اشاره به رفع مشکلات خیابان سفیر امید خاطرنشان کرد: رفع مشکلات این خیابان نیازمند توافق با مالکین است بنابراین میطلبد جلسهای با حضور مالکین برگزار و مشکلات بررسی شود.
او با بیان اینکه درآمد شهرداری از سوی ارایه خدمات به مردم تامین میشود، گفت: باید علاوهبر حفظ سلامت کارکنان به فکر رفع مشکلات مردم هم باشیم و در این روزهای سرد مشکل مردم سریعا رفع شود.
مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه ضمن تاکید بر نظارت بر اجرای پروژهها تصریح کرد: اگر سرکشی لازم از نحوه اجرای پروژهها صورت نپذیرد رفع مشکلات پروژهها به دست فراموشی سپرده میشود.
او با اشاره به اعمال محدودیتها در برخی ادارات افزود: با تعطیلی و یا اجرای دورکاری در برخی ادارات تعداد مراجعهکنندگان به شهرداری افزایش یافته است حال اگر طرح یک سوم در شهرداری هم اجرا شود، انجام کار ارباب رجوع زمانبر و انتشار ویروس در محیط کار هم افزایش مییابد، بنابراین باید تدبیری اندیشیده شود که سلامت کارکنان و کار ارباب رجوع مدنظر قرار داده شود.
حمید فتحاللهی رئیس کمیسیون معماری شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه شهرداری از معدود سازمانهایی است که باید خودش درآمدزایی کند، گفت: شهرداری اگر مراقب درآمدهایش نباشد با آسیب جدی مواجه خواهد شد بنابراین علاوهبر حفظ سلامت کارکنان باید خدمات را به سمت الکترونیکی شدن و یا برونسپاری پیش برده و با نظارت ارائه خدمت کند.
انتهای پیام/ف