براساس مطالعات جدید، استفاده از دمنوش مریم گلی و گیاه پریلا می‌تواند فعالیت ویروس کرونا را مهار کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، دانشمندان انستیتوی ویروس شناسی در دانشگاه دانشگاه دویسبورگ اسن آلمان دریافتند که دمنوش مریم گلی و چای پریلا یک اثر ضد ویروسی دارند که فعالیت ویروس کرونا را کنترل می‌کند.

بر اساس گزارش وب سایت biorxiv طی این مطالعه، متخصصان سلول‌های آلوده به ویروس کرونا را با دمنوش‌های گیاهی مریم گلی، پریلا و گشنیز درمان کردند.

نتایج مطالعه نشان داد که حتی درمان سلول‌ها به مدت نیم ساعت با چای مریم گلی و پریلا می‌تواند میزان تولید ویروس کرونا را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گفته این ویروس شناسان، می‌توان از این نوشیدنی‌ها برای جلوگیری از کووید ۱۹ استفاده کرد. با این وجود، تأکید شده است که این مطالعه باید توسط دانشمندان دیگر نیز ارزیابی شود.

دمنوش هایی گیاهی که فعالیت ویروس کرونا را کنترل می کند

پیش از این، دانشمندان انستیتوی ویروس شناسی مولکولی در مرکز پزشکی دانشگاه «اُلم» در آلمان به این نتیجه رسیده بودند که توت صحرایی یا قره قاط نیز قادر به سرکوب ویروس کروناست.

دمنوش هایی گیاهی که فعالیت ویروس کرونا را کنترل می کند

یک ویروس شناس، به روزنامه "Fazgliad" گفته بود که برخی از انواع توت‌ها و چای سبز می‌توانند غلظت ویروس کرونا را در بدن انسان کاهش دهند، اما آن را درمان نمی‌کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای یپام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.