او با بیان اینکه امسال خرید زعفران به ۲ روش صورت میگیرد، تصریح کرد: در شیوه نخست، زعفرانکاران با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان در صورت تمایل به انبارهای بورس معرفی شده و میتوانند زعفران خود را سپرده کالا کنند و برای دریافت وام به میزان ۵۰ درصد قیمت زعفران خود به بانک معرفی شوند و وام دریافت کنند.
مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی تاکید کرد: در این روش، زعفران کشاورزان در انبارهای سازمان تعاون روستایی به صورت امانت نگهداری میشود و کشاورزان میتوانند هر وقت قیمت زعفران افزایش یافت با مراجعه به بانک و تصفیه وام و پرداخت هزینه انبارداری، زعفران خود را تحویل بگیرند و به فروش برسانند.
ناصری مقدم اظهار کرد: در دومین شیوه خرید، کشاورزان با عقد قرارداد، زعفران خود را تحویل این سازمان میدهند و پس از انجام آزمایش اعتبارسنجی و ثبت در چک لیست، معادل ۳۰ درصد ارزش زعفران تحویلی خود را دریافت و ۷۰ درصد باقیمانده را ظرف سه ماه دریافت میکنند.
او افزود: در این روش هم در صورت افزایش قیمت زعفران، کشاورزان میتوانند با تصفیه و بازگرداندن مبلغ دریافتی، زعفران خود را تحویل بگیرند.
مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی ادامه داد: اگر زعفران دریافتی از کشاورزان صادر و با قیمت بالاتری فروخته شد، ۵۰ درصد سود به نام کشاورز به صندوق حمایت از کشاورزان واریز میشود تا موجب حمایت از کشاورزان شود.