به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سرهنگ حسین صادقی رئیس پلیس فتا استان سمنان درباره دسترسی مجرمان سایبری به اطلاعات بانکی افراد و برداشت غیرمجاز از حساب آنان از طریق اپلیکیشنهای بانکی جعلی هشدار داد.
او افزود: طی سالهای اخیر به دنبال گسترش استفاده مردم از تلفنهای همراه هوشمند و اینترنت، کاربران بخش قابل توجهی از عملیات بانکی خود را با استفاده از اپلیکیشنهای بانکی انجام میدهند.
رئیس پلیس فتا استان سمنان بیان کرد: یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران و سرقت اطلاعات بانکی و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شهروندان، تلاش برای ورود به اپلیکیشنهای بانکی و مالی آنها است.
صادقی مهمترین بستر انتشار بدافزارهای تلفن همراه را شبکههای اجتماعی دانست و ادامه داد: مجرمان سایبری برای اینکه کاربران را مجاب کنند تا برنامه مخرب را بر روی تلفن همراه خود نصب کنند، ابتدا بدافزار خود را به اپلیکیشنهای محبوب بانکی افزوده و آن را از طریق گروهها و کانالهای پرمخاطب شبکههای اجتماعی منتشر میکنند.
او توجه به دسترسی اپلیکیشنها در هنگام نصب را یکی از نکات امنیتی شناسایی اپلیکشنهای مخرب دانست و بیان کرد: در موقع نصب برنامه مورد نیاز ابتدا لیستی از مجوزهای مختلف به کاربر نمایش داده خواهد شد، در صورتی که کاربر از دسترسیها اطمینان دارد برنامه را نصب کند، در غیر این صورت نباید آن برنامه نصب شود تا امنیت تلفن همراه به خطر نیفتد.
رئیس پلیس فتا استان سمنان به کاربرانی که از طریق اینترنت بانک اقدام به انجام عملیاتهای بانکی میکنند توصیه کرد: آدرس اینترنت بانک خود را مستقیم در نوار آدرس مرورگر وارد کنید و یا در صورتی که نام بانک و سامانه بانکداری خود را در گوگل جستوجو میکنید علاوه بر لیست نتایج به آدرس سایت نیز دقت داشته و از صحت آن اطمینان پیدا کنید.
انتهای پیام/ح