به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بروسکتا یک نوع پیش غذای کلاسیک ایتالیایی است که اینبار میخواهیم آن را با یک سس هلندی تهیه کنیم. این پیش غذا از نان برشته شده آغشته به کره یا روغن زیتون و سبزیجات و سسهای مختلفی تشکیل میشود که روی نان قرار میگیرند.
سبزیجات و سسی که روی نان بروسکتا قرار میگیرند میتوانند بسته به میل و سلیقه شما متفاوت باشند. در ادامه این مطلب طرز تهیه بروسکتای مرغ و پستو را در اختیار شما قرار میدهیم.
مواد لازم برای تهیه بروسکتای مرغ و پستو
سینه مرغ یک عدد
پاپریکا یک قاشق چایی خوری پودر
روغن زیتون چهار قاشق سوپ خوری
اورگانو پودر شده نصف قاشق چایی خوری
پودر سیر نصف قاشق چایی خوری
پودر پیاز نصف قاشق چایی خوری
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل پودر شده به مقدار لازم
سیر کوبیده شده یک حبه
نان باگت حلقهای برش خورده یک عدد
پنیر پستوی قرمز ورقهای برش خورده ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقهای برش خورده دو عدد
سس پستوی سبز به مقدار لازم
برگ ریحان پاک شده به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه بروسکتای مرغ و پستو
مرحله اول
سینه مرغ را به همراه پاپریکا، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون، اورگانو، پودر سیر، پودر پیاز، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل سیاه را درون ظرفی در دار بریزید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد مرغ روند و مرغتان خوب طعم بگیرد. بعد از اینکه سینه مرغ مزه دار شد، آن را از یخچال بیرون آورید و گریل کنید.
مرحله دوم
بقیه روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل سیاه را درون ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید. سپس برشهای نان باگت را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به مخلوط روغن زیتون آغشته کنید.
مرحله سوم
نانهای باگت آماده شده را روی سینی مخصوص فر بچینید. روی آنها پنیر پستوی قرمز کاله بگذارید و یک لایه گوجه فرنگی روی پنیرها قرار دهید. سپس سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهاید قرار دهید تا نانها طلایی رنگ شوند و پنیر پستو آب شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه نانها پختند سینی را از فر خارج کنید. سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید. روی هر کدام از نانها یک برش سینه مرغ قرار دهید. روی آنها سه قاشق سوپ خوری سس پستوی سبز بریزید سپس روی آنها را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.
بروسکتا یک غذای بینظیر است و اگر پنیر دوست باشید میتوانید آن را به شکل بروسکتای پنیری تهیه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/