به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قارچ شکم پر، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار میباشد که میتوانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ نمایید. این غذای معروف و پرطرفدار، در سرتاسر دنیا با انواع مواد و رسپیهای مختلفی طبخ و سرو میشود که ما در این رسپی، طرز طبخ قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده را آموزش میدهیم. پخت این غذا آسان و در زمان بسیار کمی انجام میشود و سرو آن با سس خامه بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.
قارچ، علاوه بر خواص و فواید بسیاری که دارا میباشد، اشتها آور نیز بوده و جز خوراکیهای پرطرفدار است. این ماده غذایی فاقد چربی بوده و باعث فواید و خواص بسیاری برای بدن، چون کاهش فشار خون، تقویت حافظه، درمان کم خونی، پیشگیری از پوکی استخوان، کاهش قند خون و رفع دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن و… خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
قارچ درشت: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
ذرت پخته: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
سیب زمینی را بشویید و آب پز کنید.
پوست سیب زمینی را بگیرید و از وسط برش زده و مقداری از وسط سیب زمینی را با قاشق جدا و خالی کنید.
قارچها را شسته و ساقه آن را خرد و آماده کنید.
پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوشت، پیاز و فلفل دلمه ایها را کمی تفت دهید.
سپس ساقههای خرد شده قارچ، رب گوجه فرنگی، ذرت و ادویهها را نیز اضافه و مواد را کمی تفت داده و حرارت را خاموش کنید.
سینی فر را کمی چرب کنید و سیب زمینی و قارچها را در آن بچینید.
سپس از مواد آماده شده در وسط سیب زمینی و قارچها ریخته و آنها را پر کنید.
در آخر کمی پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید.
فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و کمی صبر کنید تا گرم شود.
سپس سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/