به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،وفایی نژاد مدیرکل
غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت:خبازیها در صورت عدم رعایت شیوه نامههای بهداشتی مرتبط با
ویروس کرونا از سوی نانوایان در مرحله اول به واحد صنفی متخلف تذکر داده خواهد شد و در صورت تکرار با اعلام دستگاههای نظارتی و ذیربط از جمله اداره صمت و دانشگاه علوم پزشکی، اداره غله نسبت به تعطیلی و قطع سهمیه واحد متخلف و اختصاص آن به نزدیکترین خبازی منطقه اقدام خواهد کرد.
او افزود: با توجه به پیک شیوع کرونا در استان اجرای شیوه نامههای بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در زمان دریافت نان توسط شهروندان و نحوه رعایت مسائل بهداشتی فردی و عمومی از سوی متصدیان و کارکنان واحد خبازی میتواند به عنوان اقدامات پیشگیرانه از ابتلای هموطنان به این بیماری باشد.
وفائی نژاد با بیان اینکه افراد شاغل در نانوائی در صورت داشتن علایم ابتلا هرگز به محل کار خود مراجعه نکنند، گفت: کارکنان شاغل در خبازیها باید از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند و تمامی تجهیزات نانوائی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضد عفونی و گند زدایی شود.
او ادامه داد: واحدهای خبازی ضرورت دارد تا حد امکان از دستگاه کارتخوان جهت جلوگیری از تبادل پول نقد اقدام کرده و در صورت ارائه پول نقد از سوی مشتری از پنس جهت جابه جایی استفاده شود.
وفائی نژاد افزود: در هر واحد صنفی خبازی یک نفر به عنوان فروشنده، صرفاً برای اخذ وجه باید حضور داشته باشد و این فرد در فرآیند تولید و توزیع نان نباید دخالت کنند.
او جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل واحد صنفی شستشو مکرر دستها هر نیم ساعت یکبار و استحمام روزانه کارکنان و شستشوی لباس آنها را از دیگر نکات بهداشتی دانست که همه خبازیها موظف به اجرای آن هستند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: طرح تشدید نظارت و بازرسی بر واحدهای خبازی به منظور چگونگی اجرای شیوه نامههای بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در کنار سایر اقدامات و بازرسیهای ذاتی دستگاههای مرتبط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت در شهرستانها در حال اجرا است.
انتهای پیام/ س