به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فکر نکنید با شروع فصل پاییز و زمستان، باید دور بستنی هم خط بکشید. بستنی هم مثل خیلی از غذاها و میوهها و حتی دسرها، تابستانه و زمستانه دارد. طرز تهیه بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی هم اصلا سخت نیست. شما میتوانید به راحتی بستنی زمستانی را در خانه خودتان درست و با دیگر افراد خانواده میل کنید. حتی میتوانید بستنی زمستانی را با موز یا هر میوهای که دوست دارید، درست کنید. در ادامه طرز تهیه بستنی زمستانی در خانه و آموزش مرحله به مرحله آن را را در ادامه بخوانید تا شما هم از تهیه کردن آن لذت ببرید و طعم بستنی زمستانی یا بستنی زمستونی قدیمی را دوباره برای خودتان زنده کنید.
مواد لازم
سفیده تخم مرغ: ۴ عدد
خاک قند یا قند آسیاب شده: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذا خوری
نان میکادو یا بیسکوییت گرد: به میزان کافی
شکلات ذوب شده: به میزان کافی
پودر نارگیل و پودر گردو: به میزان کافی
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
بستنی زمستانی یا زمستونی یک بستنی خانگی بدون ثعلب و دستگاه است. پیش از هر چیز برای طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. در ادامه خواهید دید که بسیاری از مراحل طرز تهیه بستنی زمستانی، به روش بن ماری، یا استفاده از حرارت بخار آب است.
سفیده تخم مرغها را با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا کف کنند.
ظرف سفیده تخم مرغ را روی بخاری که از آب درون قابلمه بلند میشود، بگذارید و به آن وانیل و خاک قند اضافه کنید و به هم بزنید. مواد را تا جایی به هم بزنید که همه با هم حل شوند و فرم بگیرند، حدودا ۱۰ دقیقه کافی است، تا حدی که ظرف را که برمیگردانید، مواد داخل آن نریزد. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله پودر ژلاتین را در ظرف دیگری بریزید و با ۳ قاشق غذا خوری آب جوش به هم بزنید. ظرف را روی حرارت بخار آب بگذارید و آن را به هم بزنید تا جایی که دانههای ژلاتین حل و مایع شفاف شود. حواستان باشد که طرز تهیه بستنی زمستانی بدون پودر ژلاتین ممکن نیست.
مواد درون ظرف اول یعنی سفیده تخم مرغ و شکر و وانیل را با ژلاتینی که در ظرف دوم آماده کرده بودید، ترکیب کنید و به هم بزنید. این مواد را روی بیسکوییت یا نان میکادو بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
در مرحله پایانی طرز تهیه بستنی زمستانی، شکلاتها را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب بگیرید تا ذوب شوند. کمی که دمای شکلاتها پایین آمد، بستنیها را از یخچال بیرون بیاورید و شکلات را روی آنها بریزید.
روی بستنی زمستانی را با پودر نارگیل، گردو یا پسته تزیین کنید و دوباره به داخل یخچال برگردانید تا خودش را بگیرد.
فوت و فنهای طرز تهیه بستنی زمستانی
*میتوانید به جای آب، از گلاب برای حل کردن ژلاتین استفاده کنید. البته اگر طعم گلاب را دوست دارید.
*برای اینکه بستنی زمستانی شما بافت پفکیتری بگیرد، قبل از اضافه کردن ژلاتین میتوانید، ۶ مارشمالوی ذوب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید یا اینکه ۳ قاشق غذا خوری، خامه فرم گرفته را به آن بیفزایید و بعد از آن، ژلاتین را اضافه کنید.
*برای رقیق کردن شکلاتها هم میتوانید از یک قاشق چای خوری روغن استفاده کنید.
*در طرز تهیه بستنی زمستانی، به یاد داشته باشید که سفیده تخم مرغ حتما از زرده جدا شده باشد و برای فرم دادن، ابتدا کار با همزن را با سرعت کم شروع و سپس سرعت را زیاد کنید و روی همان سرعت بالا ثابت نگه دارید. تا وقتی که موادتان کاملا فرم گرفت از کم کردن دوباره سرعت همزن خودداری کنید، چون ممکن است موادتان آب بیندازد.
*هنگام فرم دادن، سعی کنید جهت چرخش و حرکت مواد را زیاد تغییر ندهید.
*این بستنی زمستانی اگر در یخچال نگه داشته شود، به مدت ۳ روز قابل استفاده است.
*پیشنهاد میکنیم طرز تهیه بستنی سرخ شده که آن هم یک انتخاب خوب برای روزهای سرد سال و به خصوص شب یلدا است را هم بخوانید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/