گیلان با تولید ۴۵۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه و تامین ۲۵ درصد نیاز کشور، دومین استان تولید کننده مرغ مادر گوشتی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، میرحجت اکبرنژاد، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: گیلان با تولید ۴۵۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه و تامین ۲۵ درصد نیاز کشور، دومین استان تولید کننده مرغ مادر گوشتی در کشور است.

او  افزود: در دوره مهر و آبان بیش از ۸ میلیون قطعه مرغ به وزن ۱۲ هزار تن، در مرغداری‌های گیلان جوجه ریزی شد که روزانه ۲۵۰ تن مصرف داخلی و ۱۹۸ تن به تهران صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه مرغداری‌های گیلان با تولید ۸۰ هزار تن مرغ گوشتی معادل ۱۷ درصد نیاز مرغ گوشتی پایتخت را در سال تامین می‌کند، گفت: گیلان همچنین با تولید ۱۶۰ هزار تن مرغ گوشتی، ۸ درصد گوشت مرغ کشور را در سال تأمین کرده و رتبه پنجم تولید این محصول در کشور را دارد.

میرحجت اکبرنژاد،  به توزیع ۴۳ هزار تن نهاده دامی میان مرغداری‌های گیلان در دوره گذشته خبر داد و افزود: در دوره گذشته بیش از ۱۵ هزار تن سویا، بیش از ۲۵ هزار تن ذرت و بیش از ۳ هزار تن جو میان  مرغداران استان توزیع شده است.

او تصریح کرد: گیلان ۸۴۰ مرغداری دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.