محمد علی کی نژاد، رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هر ساله حدود هزار نفر جذب هیئت علمی میشوند و در فراخوان جذب هیئت علمی در سال ۹۹ حدود ۹۶۰ نفر جذب خواهند شد که بودجه مورد نظر برای جذب این افراد کاملا در نظر گرفته شده است.
او افزود: وزارت بهداشت خدمات بهداشتی و پزشکی ارائه می دهد و فارغ التحصیلان پزشکی باید طرح های خود را در دانشگاه ها بگذرانند و به همین علت بر اساس نیاز دانشگاهها و مجوزی که به وزارت بهداشت داده میشود هیئت علمی جذب میکنیم. بر اساس آماری که در دست داریم وزارت بهداشت می تواند ۲ هزار هیئت علمی جذب کند که البته بعید میدانیم بتوانند این امر را عملیاتی کنند.
شرایط جذب افراد بازنشسته به عنوان هیئت علمی
رئیس هیئت علی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره شرایط جذب افراد بازنشسته به عنوان هیئت علمی گفت: بازنشستهها شرایط خاصی دارند و افرادی که استاد نمونه و ممتاز باشند تا سن ۷۳ میتوانند کار کنند مگر اینکه خودشان نخواهند. تعداد زیادی از اساتید بازنشسته در دانشگاههای غیر انتفاعی مشغول به تدریس هستند.
او در ادامه درباره جزئیات لغو قرارداد با اعضای هیئت علمی توضیح داد: لغو قراداد به این دلیل است که بعضی از مسائل از سوی دانشگاهها رخ داده و با روح قوانین ما در تضاد است و برای مثال یکی از این اقدامات جذب هیئت علمی به صورت سلیقهای است.
کی نژاد افزود: در ۱۰ سال گذشته بیش از ۶۰ درصد از اعضای هیئت علمی با قانون کبل سن در دانشگاهها مشغول به کار هستند.
رئیس هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان گفت: دانشگاههایی که بورسیه خودشان را به عنوان هیئت علمی در دانشگاه جذب نکنند هیئت عالی جذب دلایل را از آنها میگیرد و اگر این دلایل را هیئت مرکزی جذب بپذیرد مشکلی وجود ندارد، ولی اگر دانشگاه محکوم شود، به این دانشگاه تا ۵ سال اجازه جذب هیئت علمی در رشته مورد نظر داده نمی شود و هیئت مرکزی جذب هم حکم صادر میکند که بورسیه در همان دانشگاه مشغول به کار شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/