به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، بهروز طلائی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه بی اشتهایی و کم اشتهایی یکی ازعلائم بیماران کرونایی است توصیه میشود فرد بیمار را برای خوردن غذا تحت فشار قرار ندهید.
او با بیان اینکه بهتر است به بیماران کرونایی در طول روزعلاوه برتکرار وعدههای غذایی مقداری سوپ داده شود، افزود: درچند روز اول ابتلا به کرونا میتوان مواد تشکیل دهنده سوپ را با مخلوط کن ریز و یا له کرد تا بیماربتواند با نی به راحتی غذا خود را بخورد.
طلائی به مواد مناسب در تهیه سوپ اشاره کرد و گفت: سوپ میتواند شامل سبزیجات، جو، سیب زمینی، آب گوشت و همچنین میوههای له شده باشند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.
او افزود: همچنین برای تقویت سیستم ایمنی فرد بیمار مصرف جوانه گندم و ماش، عسل و شیره انگور به همراه آب ولرم، زیتون و روغن زیتون، نان کنجد به همراه سیاه دانه، مرغ و تخم مرغ توصیه میشود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه باید مصرف گوشت قرمز دراین دوران کاهش یابد ویا در حد نرمال باشد، بیان داشت:از نوشیدنیهای ولرم مانند آب ولرم، چای، چای سیب، به، نعناع و دم نوشها در حد نرمال استفاده شود و بعد از گذشت سه روز از بیماری میتوان انواع فرنی نیزمصرف کرد.
طلائی گفت: مصرف مکمل ویتامین C برای افراد مبتلا به کرونا و یا حتی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری توصیه میشود که زمان مناسب استفاده از مکملها صبح تا عصر است و با آب فراوان استفاده شود.
او افزود: آب هویج و آب مرکبات نیز برای مبتلایان به کرونا موثر و در تقویت سیستم ایمنی بدن آنها کمک کننده است.
انتهای پیام/ی