به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب زمینی و تخم مرغ غذایی است که مطمئنا همه از آن لذت خواهند برد. در دستور پخت این غذای لذیذ از مواد سادهای استفاده میشود که همه در خانه دارند و میتوانند غذای شگفت انگیزی را با آنها ایجاد کنند. میتوانید هم با سیب زمینی ساده و هم با سیب زمینی شیرین تهیه کنید که یک ترکیب عالی با نان تست میشود. برای آشنایی با این دستور پخت، گزارش ما را دنبال کنید.
مواد لازم:
۲ عدد سیب زمینی متوسط یا بزرگ
۱ عدد پیاز زرد متوسط خرد شده
۴ عدد تخم مرغ کوچک
۳ یا ۴ حبه سیر ریز خرد شده
۴ اونس (۱۰۰ گرم) پنیر پیتزا
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا ۱ قاشق غذاخوری کره
پیازچه تازه، خرد شده
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
بیشتر بخوانید:
دستور پخت:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سیب زمینیها را بشورید، آنها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند. در یک ماهیتابه بزرگ روغن یا کره را روی حرارت متوسط رو به زیاد گرم کنید. پیاز را با سیر حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
وقتی سیب زمینیها به اندازه کافی خنک شدند، از وسط نصف کنید، داخل سیب زمینیها را خالی کنید و تقریباً ۱/۴ سیب زمینی را روی پوستش باقی بگذارید. سیب زمینی خارج شده را پوره کنید سپس با پنیر رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
پوست سیب زمینی را روی سینی فر قرار دهید و آنها را با مخلوط پر کنید. مخلوط را با قاشق فشار دهید تا یک فضای خالی برای تخم مرغها ایجاد شود. پیازچه خرد شده را روی آنها بپاشید و روی هر سیب زمینی پر شده یک تخم مرغ بشکنید. در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا تخم مرغ پخته شوند. سفیدها پخته میشوند، ولی زردهها کمی عسلی خواهند بود.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/