به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: به علت اعمال محدودیتها از ۱۵ تا پایان آبان ماه در شهرهای قرمز و همکاری شهروندان، در مقایسه با یک هفته قبل از آن که هر روز ۱۵۰۰ بستری در استان داشتیم، تعداد بستریهای کرونایی حداقل ۱۰ درصد کاهش یافته و به ۱۳۵۰ نفر رسیده است.
او با اشاره به اینکه کاهش تعداد فوتیها ۲ هفته بعد مشخص میشود افزود: نتایج محدودیتهای آذرماه هم ۲ هفته بعد دیده خواهد شد.
صومی با اشاره به اینکه فاز اول بیماری کرونا شامل علائمی مانند تب، درد عضلانی و سرفه بود و برای بهبود این علائم از داروهای ضدویروس استفاده میشود گفت: هنوز هیچ دارویی در دنیا برای درمان این بیماری تولید نشده است و دارویی مانند رمدسیویر برای کرونا تولید نشده، اما استفاده از آن در بیماریهای ویروسی مشابه نشان داده که عارضه جنبی ندارد و ضرر داشتن آن اثبات نشده است، اما توصیه میکنیم از این دارو کمتر استفاده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در فاز دوم یا درگیری ریوی از کورتونها مانند دگزامتازون و مشتقات آن که جزو بهترینها در این مورد هستند، زیر نظر پزشک استفاده میشود که قطعا در مراحل آبشار التهابی روند را مهار میکند.
او با قدردانی از همکاری مردم در اجرای محدودیتهای کرونایی گفت: اطلاعات ما نشان میدهد مردم بیش از ۹۰ درصد همراهی کرده اند.
انتهای پیام/ک