دانشمندان انگلیسی ترکیبات طبیعی را که برای مبارزه با ویروس سارس استفاده می‌شد، این بار برای بیماران کرونایی تجویز می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت تولید واکسن کرونا در حال داغ شدن است، اما هیچ یک از واکسن‌های کاندیدای کرونا به طور ۱۰۰ درصدی از همه در مقابل کروناویروس محافظت نمی‌کند.

دانشمندان به دنبال راه‌هایی جدید برای محافظت افراد در مقابل کرونا هستند و یکی از ترفندهای اصلی که می‌تواند کمک زیادی به ایمن سازی بدن انسان در مقابل کرونا کند، رژیم غذایی و سبک زندگی است.

پروفسور راب توماس، یکی از محققان دانشگاه کمبریج گفت: اکثر افرادی که به طور جدی توسط کرونا تحت تأثیر قرار گرفته اند، از بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ یا اضافه وزن رنج می‌برند.

او ادامه داد: بنابراین منطقی است که بررسی کنیم چگونه تغییر سبک زندگی می‌تواند به بهبود ایمنی و توانایی ما در مقابله با عفونت کرونا کمک کند.

در گزارش‌های گذشته شواهد نشان داد که ویتامین D می‌تواند به محافظت در برابر کووید ۱۹ کمک کند و همیچنین مشخص شد افرادی که فاقد این ویتامین  هستند در صورت ابتلا به ویروس، احتمالاً نیاز به بستری شدن دارند.

محققان همچنین در حال بررسی این موضوع هستند که آیا ترکیبات طبیعی می‌توانند به پیشگیری از ابتلا به کرونا کمک کنند یا خیر. این ترکیبات قدرتمند طبیعی که در میوه‌ها، سبزیجات، گیاهان و ادویه‌جات وجود دارند، پیش از این مشخص شده است که خطر سرطان و سایر بیماری‌های جدی را کاهش می‌دهند.

تحقیقات دانشمندان کمبریج نشان می‌دهد مواد طبیعی شامل هسپرتین (موجود در مرکبات)، کاتچین و کوئرستین (در انار)، آلوئه ایمودین (در آلوئه ورا)، کورکومینوئید‌ها (در زردچوبه) و آپی ژنین (در چای بابونه) که قبلاً برای جلوگیری از شیوع ویروس سارس مورد استفاده قرار می‌گرفتند، می‌توانند به عنوان مکمل دارویی برای بیماران کرونایی استفاده شوند.

در این مطالعه بیماران حداقل به مدت یک ماه این مکمل‌ها را مصرف می‌کنند و تا زمان ناپدید شدن علائم تحت کنترل قرار می‌گیرند. این مطالعه هنوز در حال جذب داوطلبان است و انتظار می‌رود نتایج در سال آینده منتشر شود.

پروفسور توماس می‌گوید، مطالعات مشابهی با استفاده از مواد معدنی و سایر مواد طبیعی در گیاهان و میوه‌ها در هند، اسپانیا و خاورمیانه در حال انجام است. مکمل‌های ساخته شده از این مواد طبیعی بی خطر هستند و می‌توانند به سرعت تولید شوند و به راحتی در دسترس هستند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار