به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرسول جوکار با بیان اینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد، افزود: در این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد بررسی قرار میگیرد و با انجام اقدامات بهداشتی و تکمیلی در راستای برقراری و ایجاد بهداشت عمومی و امنیت غذایی، بهینهسازی صورت میپذیرد.
او بیان کرد: تعداد ۵ مرغداری به ظرفیت ۱۴۰ هزار قطعه در این شهرستان اقدام به جوجه ریزی کرده وپیش بینی میشود که از این تعداد میزان ۳۳۶ تن گوشت مرغ روانه بازار شود.
جوکار عنوان کرد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و با مرگومیر بالا در سطح مرغداریها و شیوع بیماریها شده است و زمینه را برای ارتقای سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
او از مرغداران شهرستان درخواست کرد که با شرکت در دورههای آموزشی و ترویجی که توسط دامپزشکی و جهاد کشاورزی برگزار میشوند، سطح آگاهی خود را نسبت به مسائل بهداشتی و قرنطینهای و رعایت دستورالعملهای دامپزشکی بالا برده و علاوه بر اطمینان از فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی و با کیفیت برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.
انتهای پیام/