یک کارگردان به تحلیل و بررسی پررنگ‌ شدن تولیدات شبکه نمایش خانگی و تأثیر آن روی سینما پرداخت.

محسن محسنی نسب کارگردان سینما، درباره تأثیر پررنگ شدن تولیدات شبکه نمایش خانگی روی سینما و مخاطبان آن در دوران بعد از کرونا، در گفت و گو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هیچ تأثیری ندارد؛ به طور طبیعی سینما رفتن و دیدن فیلم روی پرده نقره ای حس و حال دیگری دارد و نوعی تفریح است. برخی برای دیدن فیلم و بحث راجع به آن از خانه بیرون می‌روند. در این روزهای کرونایی به دلیل لزوم رعایت فاصله اجتماعی، سینما‌ها فروش نمی‌کنند چون دیدن فیلم به تنهایی در سالن معنایی ندارد.

وی افزود: نمایش خانگی شرایط خاص خودش را دارد؛ اساساً نوع آثار و ساختار آن با سینما متفاوت است و آن چیزی که به عنوان هنر سینما می‌بینیم در سریال‌های نمایش خانگی نیست. اما نفس حضور سینمای خانگی هیچ ارتباطی به پرده سینما ندارد و تاثیری بر فروش فیلم ها نمی‌گذارد. ضمن اینکه قبل از کرونا و تعطیلی سینما هم هیچ دخالتی در فروش و مخاطبان یکدیگر نداشتند.


بیشتر بخوانید:


این کارگردان ادامه داد: در سریال سازی افراد متبحر و متخصصی چون داود میریاقری، سیروس مقدم و حسن فتحی داریم؛ ولی این‌ها وقتی در سینما کار کردند توفیق آنچنانی نداشتند. یعنی مدیوم آثارشان در سینما نه مخاطب داشت نه حائز ارزش هنری بود؛ پس این‌ها کارگردان سریال ساز هستند.

این تهیه کننده اظهار کرد: در کل سینما و شبکه نمایش خانگی هرکدام مدیوم‌ها و مخاطبان خاص خودشان را دارند. البته مخاطبان مشترک هم در برخی مواقع دارند ولی صدمه‌ای به هم نخواهند زد. می‌توان گفت در پایان کرونا مخاطبان سینما بیشتر هم خواهد شد؛ چون افرادی که دلشان برای سالن و تفریح و گردهمایی تنگ شده مجددا به سمت سالن‌ها می‌روند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سینما و نمایش خانگی برای هم منفعتی دارند یا خیر، بیان کرد: صد در صد منفعت دارند؛ افرادی که قرار است وارد حیطه هنری و سخت سینما شوند، می‌توانند در فضای شبکه نمایش خانگی تمرین کنند و با تجربه بیشتر وارد مدیوم سینما شوند. از سویی افراد پشت دوربین که نمی‌توانند در سینما زیاد فعالیت کنند، از طریق شبکه نمایش خانگی و کار در آنجا ارتزاق خواهند کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
کلا فیلم های سینما داستان هاش ضعیف و سطحیه، من که هر فیلمی رفتم به سینما اخرش پشیمون شدم از فیلم های آبدوغ خیاریشون
Iran (Islamic Republic of)
ممد
۲۳:۱۳ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سلبریتی هارو بگیرین اعدام کنین آدم شن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
اگر سریال های انقلابی مثل آقازاده تولید شود خیر ولی در غیر اینصورت بله و باعث افت فروش سینماها خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۹ آذر ۱۳۹۹
حالاتواین روزهای کرونایی، سینما کجا بوده؟؟؟؟!!!
آخرین اخبار