متخصصان انگلیسی راهکار‌هایی ساده برای جلوگیری از وقوع حمله آسم مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اکسپرس، آسم یکی از بیماری‌های مزمن مجاری تنفسی است که اصلی‌ترین ویژگی‌های آن شامل علائم متغیر و عودکننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا، و نیز تورم و التهاب مجاری تنفسی می‌شود.

سه علامت رایج آسم شامل خس خس، سرفه و تنگی نفس است. با این حال، دانشمندان می‌گویند می‌توان با پیروی از یک اقدامات خاص از وقوع حمله آسم جلوگیری کرد.

زمانی که حمله آسم در فرد به وقوع می‌پیوندد، سطح مخاط موجود در مجاری تنفسی به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد. همین افزایش سطح مخاط در مجاری تنفسی باعث سخت‌تر شدن عمل تنفس می‌شود. حمله آسم با تنگی نفس شدید، فشار در قفسه سینه و یا درد، سرفه و خس خس سینه همراه است.

متخصصان انگلیسی می‌گویند با انجام اقدامات بسیار ساده می‌توان از وقوع حمله آسم جلوگیری کرد. این اقدامات شامل موارد ذیل است:

۱- مواردی که می‌تواند منجر به حمله آسم شود را بشناسید. چیز‌هایی که منجر به وقوع حمله آسم می‌شود، می‌تواند برای هر انسانی ویژگی متفاوت داشته باشد. با این حال، چیز‌هایی عمومی که می‌تواند باعث حملات آسم شود شامل آلودگی هوا، مواد آلرژی زا، هوای سرد، سیگار و مواد معطر مانند ادکلن یا عطر است.

۲- از سیگار کشیدن اجتناب کنید.

۳- چیز‌هایی که به آن آلرژی دارید را از محیط زندگی خود بزدایید.

۴- استفاده از دارو مناسب را فراموش نکنید. اصلی‌ترین داروی بلند مدت برای آسم استفاده از دارو‌های استنشاقی است که می‌تواند مانع از وقوع حمله آسم شود.

راهکار‌هایی ساده برای جلوگیری از وقوع حمله آسم

با این حال، سرویس بهداشت همگانی انگلیس در طول وقوع حمله آسم توصیه‌هایی را مطرح می‌کنند. این توصیه‌ها شامل موارد ذیل است:

۱- هر ۳۰ تا ۶۰ ثانیه یک بار از داروی استنشاقی استفاده کنید. این عمل حداکثر باید ۱۰ بار صورت گیرد.

۲- اگر پس از ۱۰ بار استنشاق دارو همچنان دچار تنگی نفس هستید و یا شرایط عمومیتان بدتر شد حتماً با اورژانس تماس بگیرید.

۳- حتی اگر شرایط تنفستان پس از ۱۰ بار استنشاق دارو بهتر شد، در اولین فرصت برای معاینه به پزشک عمومی مراجعه کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار