نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد می‌کنم که ۳۷ تعاونی‌ صیادی ستاد اجرایی فرمان امام در جنوب کشور تقویت شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر و کنارک در مجلس شورای اسلامی در نخستین نشست شورای هماهنگی رویداد دریای برکت اظهار کرد: موضوع اقتصاد دریا محور با استفاده از ظرفیت‌های بی بدیل دریا همیشه مورد توجه بوده است.

او با بیان اینکه مباحث مربوط به صید و صیادی می‌تواند تأثیر شگرفی بر زندگی افرادی که با دریا زندگی می‌کنند، داشته باشد، گفت: برای تمامی برنامه‌های بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام مطالعات بسیار قوی و عملیاتی انجام می‌شود و اقداماتی صورت می‌گیرد که سنخیتی با شرایط اجتماعی داشته باشد.

سعیدی افزود: گا‌هی اوقات در حوزه آبزی پروری بسیاری از طرح‌های قانونی ما تناسبی با واقعیت جامعه ندارند، لذا در برنامه ششم‌توسعه، تکالیف حوزه آبزی پروری بر شیلات واگذار شد.

او ادامه داد: در حوزه وضع قانونی باید ظرفیت قانونی‌ برای این بخش در نظر گرفته شود و جهت دست یافتن به توسعه لزوما لازم نیست پروژه‌های کلان را هدف گذاری کنیم.

سعیدی با بیان اینکه توسعه به این معنی است که حال مردم آن منطقه را خوب کند، گفت: پیشنهاد مشخصی دارم و معتقدم اگر اجرا شود تأثیرات خوبی خواهد داشت و آن هم این است که متأسفانه در بخش صید و صیادی حوزه متورمی به نام واسطه داریم و گا‌هی اوقات صیاد مجبور است ماهی را پیش فروش کند و این اقدامات سفره صیادان را کوچک‌تر خواهد کرد.

او ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم که ۳۷ تعاونی‌ ستاد اجرایی فرمان امام که در این بخش فعال هستند تقویت شوند و تسهیلاتی به آن‌ها داده شود تا آن‌ها بتوانند ماهی را مستقیم از صیادان بگیرند و سود صید مستقیما به جیب صیاد برسد.

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: ما برای طرح‌ریزی برنامه هفتم توسعه از نظرات کارشناسی ستاد اجرایی فرمان امام بهره خواهیم برد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار