به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر چند زمستان فصل سوپهای گرم و خوشمزه است، اما سوپ زرشک با جو یا ورمیشل را میتوانید در هر فصلی از سال در کنار غذای اصلی سرو کنید و حتی اگر آن را به صورت مجلسی بپزید، برای مهمانیها هم کاربرد دارد. طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی با جو یا ورمیشل رستورانی، به طرز تهیه سوپ مرغ و طرز تهیه سوپ رشته بسیار شبیه است و آن را به نام سوپ زرشک ورمیشل هم میشناسند. سوپ ورمیشل را با عدس هم میتوانید طبخ کنید. درادامه طرز تهیه سوپ زرشک خوشمزه و مجلسی با جو یا ورمیشل رستورانی برای مهمانی یا درمان سرماخوردگی را به شما یاد خواهیم داد.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم
فیله مرغ: ۲۵۰ گرم
زرشک: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد متوسط
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۱۵۰ گرم
زرشک: ۲۰۰ گرم
رشته ورمیشل: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو: ۳ قاشق سوپخوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی با جو یا ورمیشل
در ابتدا برای طرز تهی سوپ زرشک مجلسی، پیاز و مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.
پیاز را سرخ کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و با هم تفت بدهید.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
هویج و سیب زمینی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی با هم سرخ شوند. این کار باعث میشود هم طعم خام آنها گرفته شود و هم شکل نگینی آنها بیشتر حفظ شود.
رب گوجه را اضافه کنید.
روی مواد داخل قابلمه آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت بپزند.
در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی با جو یا ورمیشل در ۱۵ دقیقه پایانی، ورمیشل و قارچ را به همراه ۱۰۰ گرم (نصف میزانی که برای زرشک در نظر گرفتهاید) زرشک به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
وقتی سوپ به اندازه کافی جا افتاد، آبلیمو، جعفری و بقیه زرشک را اضافه کرده و سرو کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی با جو یا ورمیشل
اگر میخواهید سوپ زرشک را با جو درست کنید، جو را در همان مرحله اول به سوپ اضافه کنید. چون زمان پخت جو خیلی بیشتر از ورمیشل است.
اگر سوپ زرشک مجلسی را با جو درست کردید به آن ۲ قاشق غذا خوری آرد هم اضافه کنید تا لعاب بیشتری بدهد. برای این کار، آرد را با مقدار کمی آب حل کنید و در مرحله دوم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
برخی خواص مفید زرشک
*تقویت کننده دستگاه ایمنی
*سرشار از ویتامین c
*تصفیه کننده خون و خون ساز (جعفری نیز همین خاصیت را دارد)
*تنظیم فشار خون و قند خون
*کاهنده چربی خون و اوره
*شست وشو دهنده کبد و کلیه
*بهبود دهنده سیستم گوارشی
*سوزاننده کالری و رفع عطش
*زرشک در درمان جوش صورت و بدن مفید است و به زیبایی پوست کمک میکند.
*زرشک همچنین خاصیت آنتی باکتری و ضد قارچی دارد و در درمان عفونتها و درمان التهاب موثر عمل میکند.
*در فصل سرما نیز زرشک با بهبود گلو درد، گرفتگی بینی، درمان سینوزیت، بهبود برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی، به کمک بدن میآید.
*همچنین از دیگر خواص زرشک میتوان به درمان عفونتهای ناشی از قارچ کاندیدا اشاره کرد.
*برای کمک به درمان سوءهاضمه نیز، ۱۵ تا ۲۰ دقیقع قبل از مصرف وعده اصلی غذا، از آب زرشک استفاده کنید.
*میتوانید چای زرشک را نیز در برنامه روزانه خود بگنجانید و از خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
*به یاد داشته باشید که مصرف زرشک برای خانمهای باردار مضر بوده و باعث انقباض رحم و مصرف مکرر آن ممکن است باعث سقط جنین شود.
*همچنین خانمهای شیرده بهتر است از خوردن زرشک بپرهیزند، زیرا اثرات زرشک میتواند از طریق شیر به نوزاد منتقل شود.
*در طب سنتی طبع زرشک، سرد و خشک است و کسانی که مزاج سرد دارند، توصیه میشود از مصرف بالای آن بپرهیزند.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/