در گزارش زیر طرز تهیه ترشی بادمجان بوشهری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه  ترشی بادمجان بوشهری آشنا کنیم.

مواد لازم
بادمجان خشک شده ۱ کیلوگرم
گوجه فرنگی خشک شده ۵۰۰ گرم
سیر به تعداد لازم
موسیر به تعداد لازم
سبزی معطر خشک (نعنا، پونه کوهی، ترخون) از هرکدام
۱ قاشق غذا خوری
تمر هندی به مقدار لازم
فلفل قلمی خشک ۲-۳ عدد
نمک به مقدار لازم
سیاه دانه ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز۱ قاشق غذا خوری
سرکه قرمز به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش پرتقال و آش گوشت خوشمزه به روش شهر‌های مختلف تا اسنک سیب زمینی و ژله مخصوص شب یلدا + تصاویر



طرز تهیه

طرز تهیه خشک کردن بادمجان: در ابتدا بادمجان با پوست سیاه وبراق یک برش در طول تا نزدیکی‌های سر بادمجان بزنین، ولی بادمجان نباید از هم‌جدا بشه، اگر دوست نداشتین با پوست، هم ابتدا بادمجان‌ها پوست گرفته وبعد ورقه ورقه برش بزنین، ولی توجه بکنین بادمجان شیرین مناسب برای درست کردن این ترشی است، اگر بادمجان تلخ باشه دیگه باید اول تلخی بادمجان گرفته بشه وبا مقداری آب بپزین وبعد خشک بکنین، ولی اگر بادمجان شیرین بود نیازی به این کار نیست.

در جنوب که هوا فصل تابستان گرم‌وآفتاب مستقیم وزود بادمجان خشک میشه، دویا سه روزه، اگر عجله داشتین، میتونین بادمجان که برش زدین داخل دستگاه میوه خشک‌کن به مدت ۸ ساعت، یا فر خشک بکنین، گوجه هم همینطور که من گذاشتم تا جلو آفتاب خشک بشه که حدود چهار روز طول کشید تا کامل خشک شد هم بادمجان هم گوجه فرنگی برش زدم وبعد روی یک سفره نخی داخل حیاط گذاشتم کامل خشک بشه، مطمن باشین که خشک کردن داخل فر یا میوه خشک کن هیچ تاثیری در مزه ترشی نخواهد داشت.

بعد از خشک‌کردن کامل بادمجان وگوجه فرنگی، نوبت آماده سازی برای این ترشی بسیار خوشمزه، بادمجان‌های خشک شده وسرکه را داخل یک قابلمه ریخته وکمی روی حرارت قرار دادم همین که‌جوش اومد سرکه کافیه. این کار برای این انجام میدیم تا سرکه زودتر به خورد بادمجان بره وترشی زودتر برسه.

چون بافت بادمجان‌خشک شده کمی سفت هستش وزمان بیشتری میبره تا مواد رو به خودش بکشه. بادمجان را میذاریم یکم خنک بشن، در این زمان موسیر آب گرم روش ریخته ومیذاریم کنار.

بعد از خنک‌شدن لایه به لایه مواد ترشی، ابتدا داخل شیشه بادمجان‌ها، سپس سبزی‌های معطر، پونه کوهی، نعنا، ترخون، فلفل قلمی تند، گوجه خشک شده، سپس سیر، وموسیر، نمک، سیاه دانه وتخم گشنیز

تمر هندی من نصف پاکت با سرکه قرمز مخلوط، هسته تمر را جدا، وسرکه را به مواد داخل شیشه اضافه میکنیم. این ترشی را به مدت یک روز در محیط آشپزخانه وبعد در یخچال قرار بدین.

لازم است به مدت یک هفته ترشی را چک بکنین، اگر نیاز به سرکه داشت اضافه بکنین، چون در این ترشی سرکه باید کامل روی مواد را بگیره.

این ترشی بعد از ۲ تا ۳ هفته آماده است، این ترشی بسیار خوش عطر وخوشمزه هستش، پیشنهاد میکنم حتما درست بکنین.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰
سلام خیلی ممنون بخاطر این ترشی خوشمزه برقرار باشید
Iran (Islamic Republic of)
صدف
۰۳:۰۲ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
بوشششششششهر یعنی عشق ،بوشهر پرچمش همیشه بالاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۳ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
بنظرم هیییچ غذایی
غذای بوشهر نمیشه
وااااقعا دستپختاشون خوشمزه س
Iran (Islamic Republic of)
اشکان
۱۱:۱۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی خوشمزست درست کنید
Iran (Islamic Republic of)
ستاره
۲۳:۵۵ ۱۱ آذر ۱۳۹۹
چرا خشک نمیشه از بادمجان و گوجه تازه استفاده کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
به همون علت که شما هیچوقت نمیتونی برای خورشت آلو اسفناج از آلوی تازه استفاده کنی و باید از آلوی خشک و یا آلو بخار استفاده کنی و راه دیگه ای نداره