به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زنجبیل یک ماده غذایی بسیار مقوی است که خاصیت آنتی باکتریالی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابات باعث سلامت دهان و دستگاه گوارش میشود. پس استفاده از آن در رژیم غذایی روزانه از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از روشهای استفاده از زنجبیل، به عنوان طعم دهنده در کیک و کوکیهایی مثل کوکی زنجبیلی خانگی است.
کوکی زنجبیلی خانگی که در تهیه آن از زنجبیل استفاده میشود یک شیرینی بسیار خوشمزه است که طعم بسیار متفاوتی دارد و یک جایگزین مناسب برای شیرینیهای حاضری است. این کوکی با مواد بسیار سالم تهیه میشود و میتوانید آن را به عنوان میانوعده مصرف کنید. شما میتوانید با استفاده از دستور زیر این کوکی زنجبیلی خانگی خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی زنجبیلی خانگی
آرد ساده ۲۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
شیره خرما یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر قهوهای ۱۵۰ گرم
نمک دریایی نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر قند ۶۰ گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکی زنجبیلی خانگی
زنجبیل و معجزه آن برای پوست، مو و لاغری را نباید از یاد برد به همین خاطر استفاده از این ماده شگفتانگیز در غذاها و شیرینی بسیار توصیه میشود. پیش از این ما طرز تهیه چند نوع کوکی مثل کوکی شکلاتی و کوکی نارگیلی را با شما به اشتراک گذاشتهایم، اما اینبار میخواهیم سراغ یک نوع جدید و سالم از این شیرینی برویم.
کوکی زنجبیل خانگی مراحل پیچیدهای ندارد و شما میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. ابتدا باید ۱۲۰ گرم کره دویچه مارکن را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید مدتی در دمای اتاق بماند تا کمی نرم شود. یک کاسه بزرگ بردارید و کره نرم شده را همراه با یک و نیم قاشق غذاخوری شیره خرما داخل کاسه بریزید. ۱۵۰ گرم شکر قهوهای و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ متوسط را اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود.
اکنون ۲۰۰ گرم آرد ساده را در یک ظرف جدا الک کنید. آرد الک شده را به مواد داخل کاسه اضافه کنید. سپس یکچهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یکچهارم قاشق چایخوری میخک آسیاب شده، یکونیم قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین اضافه کنید و همه مواد را به مدت چند دقیقه خوب هم بزنید.
روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
پس از گذشت یک ساعت کاسه حاوی مخلوط را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه در دمای اتاق بماند. در همین حین فر را روشن کنید و روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. دو عدد سینی مناسب فر بردارید. کاغذ روغنی مناسب پخت را به اندازه کف سینی ببرید و داخل سینی پهن کنید. مخلوط را از کاسه خارج کنید و کمی ورز دهید. مخلوط را به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کمک دست به شکل یک توپ در بیاورید.
۶۰ گرم پودر قند را داخل یک کاسه یا یک ظرف گود بریزید. سپس هر یک از توپها را به آرامی داخل کاسه قراردهید و داخل پودر قند بغلطانید تا همه جای توپ آغشته به پودر قند شود. توپها را داخل سینی فر قرار دهید. دقت کنید که بین آنها فاصله باشد تا پس از پخت و افزایش سایز به هم نچسبند. پس از این که توپها را داخل سینی چیدید، سینی را داخل فر قرار دهید. پس از گذشت ۹-۱۰ دقیقه و زمانی که کوکیهای توپی قهوه ای- طلایی شدند سینی را از فر خارج کنید. پس از چند دقیقه کوکیها را از سینی خارج کنید و روی توری سیمی مناسب قرار دهید تا کاملا خنک شوند. کوکیهای زنجبیلی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید. نوش جان.
فوت و فنهای طرز تهیه کوکی زنجبیلی
در صورت تمایل میتوانید به جای شیره خرما از شیره انگور استفاده کنید.
اگر میخواهید کوکیها قهوهای- طلاییتر شوند، میتوانید به جای پودر قند از شکر قهوهای پودر شده استفاده کنید. برای این کار کافی است دو پیمانه شکر قهوهای را داخل مخلوط کن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه با دور تند مخلوط و پودر شود. سپس توپهای کوکی را داخل این پودر بغلطانید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/