یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی موادغذایی بر خلق و خوی شما تاثیرگذاشته و بداخلاقتان می‌کند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، النا سولوماتینا متخصص تغذیه با انتشار یک مقابله موادغذایی که مصرف آن‌ها بر روحیه و خلق و خوی افراد تاثیر منفی می‌گذارد را معرفی کرد.

به نظر او ، قند در درجه اول می‌تواند بر وضعیت عاطفی تأثیر بدی بگذارد.

او  گفت: به محض اینکه مقدار زیادی قند مصرف شود بدن شروع به ترشح انسولین فراوان می‌کند. سطح گلوکز در جریان خون به سرعت پایین می‌آید و فرد احساس خستگی می‌کند و آماده است از همه دنیا متنفر باشد. با تحریک پذیری و بدخلقی می‌توانید تشخیص دهید که فرد قند زیادی مصرف کرده است.

سولوماتینا بیان کرد: اول از همه، چنین جهشی می‌تواند در افرادی که غالباً از قند‌های ساده استفاده می‌کنند (شیرینی و شکر) بیشتر مشاهده شود.

این متخصص افزود: یکی دیگر از مواد غذایی که منجر به بدتر شدن خلق و خو خواهد  شد غذاهای حاوی چربی‌های ترانس است.

سولوماتینا گفت: بیسکویت، کیک، نان و مارگارین می‌توانند باعث ایجاد روحیه بد شوند، زیرا غشای سلول و رشته‌های عصبی را از بین می‌برند. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

برچسب ها: رژیم غذایی ، خلق و خو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نبابا این چه حرفیه مگه میشه نون نخورد
Iran (Islamic Republic of)
ملیكا
۰۶:۱۸ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
سلام. من جای دیگری هم شنیده بودم که قند باعث افسردگی موقت می‌شود و به افسردگی كمک می‌کند.
-
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
لایک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۳ ۱۲ آذر ۱۳۹۹
سلام اصلا نه میپذیرم شماباید بفرمائیدچراوچطوری ولی چطوریش خودم بگویم بله ابن حرف شما چنددرصدی درسته ولی اشاره نکردید که چوب ویاهیزم وزعالی پخته مشکلی ندارد دکتر
آخرین اخبار