به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، النا سولوماتینا متخصص تغذیه با انتشار یک مقابله موادغذایی که مصرف آنها بر روحیه و خلق و خوی افراد تاثیر منفی میگذارد را معرفی کرد.
به نظر او ، قند در درجه اول میتواند بر وضعیت عاطفی تأثیر بدی بگذارد.
او گفت: به محض اینکه مقدار زیادی قند مصرف شود بدن شروع به ترشح انسولین فراوان میکند. سطح گلوکز در جریان خون به سرعت پایین میآید و فرد احساس خستگی میکند و آماده است از همه دنیا متنفر باشد. با تحریک پذیری و بدخلقی میتوانید تشخیص دهید که فرد قند زیادی مصرف کرده است.
سولوماتینا بیان کرد: اول از همه، چنین جهشی میتواند در افرادی که غالباً از قندهای ساده استفاده میکنند (شیرینی و شکر) بیشتر مشاهده شود.
این متخصص افزود: یکی دیگر از مواد غذایی که منجر به بدتر شدن خلق و خو خواهد شد غذاهای حاوی چربیهای ترانس است.
سولوماتینا گفت: بیسکویت، کیک، نان و مارگارین میتوانند باعث ایجاد روحیه بد شوند، زیرا غشای سلول و رشتههای عصبی را از بین میبرند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/