تعرفه خدمات قضایی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مشخص و برای تصویب تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز پیش بود که لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ از سوی دولت به مجلس ارسال شد.

لایحه‌ای که بر اساس آن میزان بودجه دستگاه‌های مختلف مشخص شده و تعرفه خدمات قضایی هم از جمله مواردی است که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به آن اشاره شده است.

بر اساس لایحه بودجه ارسالی به مجلس تعرفه خدمات قضایی در بخش‌های مختلف مشخص شده است.

در این لایحه ذکر شده است که بهای اوراق دادخواست و اظهارنامه و برگ اجرائیه دادگاه‌ها و هیأت‌های حل اختلاف موضوع قانون کار برای هر برگ ۲۰ هزار ریال است.

تعرفه خدمات قضایی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مشخص شد

بر اساس لایحه هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله بدوی تا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال دو و نیم درصد ارزش هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله بدوی بیش از ۲۰۰ میلیون ریال سه و نیم درصد ارزش خواسته، هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله تجدیدنظر و واخواهی چهار و نیم درصد محکوم به هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله فرجام خواهی و اعاده دادرسی و اعتراض ثالث پنج و نیم درصد محکوم‌به است.

هزینه دادرسی در صورتی که قیمت خواسته در دعاوی مالی در موقع دادخواست مشخص نباشد یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، هزینه دادرسی در دعاوی غیرمالی، درخواست تأمین دلیل و تأمین خواسته در کلیه مراجع قضائی بسته به نوع دعوی از ۴۰۰ هزار تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار ریال طبق بخشنامه رییس قوه قضاییه خواهد بود.

هزینه درخواست تصویر از اوراق پرونده ۵۰ هزار ریال، هزینه اعتراض و درخواست تجدیدنظر از قرار‌های قابل تجدیدنظر در دادگاه و دیوان عالی کشور ۳۰۰ هزار ریال، هزینه تطبیق اوراق با اصل آن‌ها در دفاتر دادگاه‌ها و دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی ۱۵ هزار ریال و هزینه صدور گواهی از دفاتر مراجع قضایی ۵۰ هزار ریال است.

هزینه ابلاغ اظهارنامه و واخواست نامه در هر مورد ۱۰۰ هزار ریال، هزینه درخواست اجرای ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲، ۳۰۰ هزار ریال است.

تعرفه خدمات قضایی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مشخص شد


بودجه اجرای احکام مدنی در لایحه سال جدید چقدر است

هزینه اجرای احکام دعاوی مالی موضوع بند ۱ ماده ۱۵۸ قانون اجرای احکام مدنی ۵% محکوم به، هزینه اجرای احکام دعاوی غیرمالی و احکامی که محکوم‌به آن تقویم نشده و هزینه اجرای آرا و تصمیمات مراجع غیردادگستری از ۴۰۰ هزار تا یک میلیون ۸۰۰ هزار ریال طبق بخشنامه رییس قوه قضاییه است.

همچنین هزینه اجرای موقت احکام در کلیه مراجع قضایی ۳۰۰ هزار ریال، هزینه اعتراض شخص ثالث به اجرای احکام مدنی ۲۰۰ هزار ریال است.

بودجه سال ۱۴۰۰ در امور کیفری

هزینه تقدیم شکایت کیفری ۱۰۰ هزار ریال افراد ناتوان مالی به تشخیص دادستان یا رییس حوزه قضایی از پرداخت این هزینه معاف هستند.

هزینه دادرسی در مرحله تجدیدنظر از احکام کیفری ۳۰۰ هزار ریال، هزینه اعتراض به قرار‌های قابل اعتراض دادسرا ۲۰۰ هزار ریال، هزینه اعاده دادرسی کیفری در دیوان عالی کشور ۵۰۰ هزار ریال، هزینه درخواست اجرای ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲، ۳۰۰ هزار ریال و تقدیم شکایت به دادسرای انتظامی قضات ۳۰۰ هزار ریال است.

تعرفه خدمات قضایی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مشخص شد


هزینه رسیدگی به شکایت کیفری علیه صادر کننده چک بی محل بودجه سال ۱۴۰۰

تا مبلغ یک میلیون ریال ۶۰ هزار ریال، نسبت به مازاد تا ده میلیون ریال ۳۰۰ هزار ریال، نسبت به مازاد تا یکصد میلیون ریال ۴۰۰ هزار ریال، نسبت به مازاد بر یکصد میلیون ریال یک در هزار است.

جزای نقدی در لایحه بودجه

جزای نقدی در هر مورد که در قوانین حداکثر مجازات کمتر از نود و یک روز حبس و یا مجازات تعزیری موضوع تخلفات رانندگی یا مجازات جایگزین حبس باشد از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تا ۳۳ میلیون ریال است.

همچنین جزای نقدی هر گاه حداقل مجازات کمتر از نود و یک روز حبس و حداکثر آن یکسال یا مجازات جایگزین حبس باشد و به اختیار دادگاه جزای نقدی مورد حکم واقع شود از ۳۳ میلیون تا ۹۹ میلیون ریال خواهد بود.

جزای نقدی هر گاه حداقل مجازات کمتر از نود و یک روز حبس و حداکثر آن بیشتر از یکسال یا مجازات جایگزین حبس باشد و به اختیار دادگاه جزای نقدی مورد حکم واقع شود از ۹۹ میلیون تا ۹۹۰ میلیون ریال است.

تعرفه خدمات قضایی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور مشخص شد


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار