زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: روغن زیتون خواصی دارد که از ایجاد التهاب جلوگیری می کند و مانع از بروز برخی بیماریهای غیرواگیر خطرناک مانند سرطان، دیابت و... میشود.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: سیب با آنتی اکسیدان مجهز شده ای که دارد به کاهش قند خون کمک میکند و مصرف سیب با پوست حرکات گوارشی روده را تسهیل می کند و سلامت گوارش را بهبود می بخشد.
احدی گفت: عدس دارای مقادیر بالای آهن است که میتواند به درمان کم خونی کمک کند.
او افزود: جو دوسر سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی و کاهنده قند خون است.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: افرادی که از مواد غذایی حاوی ویتامین K بیشتر استفاده میکنند به انواع سرطانها به خصوص سرطان ریه کمتر مبتلا می شوند.
احدی افزود: گردو منبع خوبی از چربیهای سالم، از جمله اسید چرب امگا ۳ است.
او گفت: مصرف منظم گوجه فرنگی برای کاهش بیماری قلبی و عروقی تایید شده و ضد سرطان است.
انتهای پیام / ر. ن