به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر زیر قصد داریم شما را با دستور پخت انار پلو با مرغ آشنا کنیم.
مواد لازم برای انار پلو:
برنج ۲ لیوان
دانه انار ۱ لیوان
سینه مرغ ۲ عدد
گشنیز خرد شده ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
خلال پسته نصف لیوان
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
نمک مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کیک سیب زمینی و سوسیس و مش ماش مرغ تا کوفته کباب یونانی + تصاویر
طرز تهیه انار پلو:
سینههای مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز، کمی زردچوبه، نمک و ۲ لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سینههای مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید (زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد).
در یک قابلمه یک عدد پیاز را تفت بدهید و بعد مرغ و سپس دانه انار و گنشنیز را اضافه کنید و خلال پسته را در آخر کمی تفت بدهید و لابه لای برنج بریزید و در آخر روی برنج زعفران آب کرده بریزید مقداری هم برای تزیین روی آن بگذارید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/