به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی با حضور در برنامه " ورزش بدون ویرایش " تحولات اخیر فدراسیون تیراندازی را مورد بررسی قرار داد و عنوان کرد: زمانی که سکان فدراسیون را در دست گرفتم، مشکلات عدیدهای وجود داشت، اما مهمترین آن بدهی ۱۷ و نیم میلیارد تومانی این فدراسیون بود که بخش قابل توجه این بدهی پرداخت شده و مقدار ناچیزی از آن باقی مانده است.
او با اشاره به نتایج نه چندان مطلوب تیم تیراندازی در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ گفت: نتایج این مسابقات که نخستین آوردگاه در زمان تصدی گری من بود، انتقادات بسیاری را به دنبال داشت، اما موفقیت ورزشکاران در به دست آوردن سهمیه المپیک موجب سربلندی فدراسیون شد.
رئیس فدراسیون تیراندازی افزود: ورزشکاران کشورمان تا امروز ۴ سهمیه در رشته تیراندازی با تفنگ و ۲ سهمیه در بخش تپانچه به دست آوردهاند که از نظر این شاخص رتبه نخست را در میان فدراسیونهای کشور به دست آوردهایم.
دادگر، تیراندازی را یک رشته تجهیزات محور توصیف کرد و گفت: علاوه بر ابزارهای فیزیکی مورد نیاز، تمرکز نقش مهمی در موفقیت ورزشکاران این رشته دارد، به همین دلیل تضعیف اندک یکی از این ۲ مورد موجب ناکامی میشود.
او با اشاره به تاثیر تحریمها بر پیشرفت ورزش تیراندازی گفت: برخی مشکلات در ارتباط با رشتههای تجهیزات محور همواره وجود داشته که در حال حاضر تشدید شده است. فشنگ خفیف در داخل ساخته میشود، اما این تولیدات دقت لازم برای مسابقات در سطح المپیک را ندارد.
رئیس فدراسیون تیراندازی در پاسخ به سوالی درباره حضور مربیان خارجی و میزان تاثیر آنها در افزایش دانش فنی رشته تیراندازی اظهار کرد: در گذشته مسئولان فدراسیون از مربیان با دانش خارجی استفاده میکردند که به کار گیری آنها هزینههای چند میلیاردی به همراه داشت.
دادگر تاکید کرد: حضور مربیان خارجی موجب تربیت افراد در داخل کشور شده است تا آنجا که امروز هیچ گونه نیازی به مربی خارجی در رشتههای تیراندازی وجود ندارد.
او ادامه داد: اعتماد به مربیان جوان داخلی به خصوص در رشته تپانچه که با نقدهایی مواجه بود، موجب شد سهمیه ایران نسبت به دوره گذشته صد درصد افزایش پیدا کند. در حال حاضر ایران هم در میان بانوان و هم در آقایان دارای سهمیه است که میتوانند در مسابقات میکس هم شرکت کنند، به این ترتیب شانس کسب مدال در این دوره نسبت به دور پیشین ۲ برابر شده است.
انتهای پیام/