به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الشرق الاوسط، منبعی نظامی در «شورای نظامی عین عیسی» فاش کرد که نیروهای روسی رسماً از نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) درخواست کرده اند تا شهر عین عیسی را در حومه شمالی رقه، به نیروهای ارتش سوریه تحویل دهند.
این فرمانده که خواست نامش فاش نشود، گفت: جلسهای دو روز پیش در پایگاه روسی در عین عیسی برگزار شد که با حضور فرماندهان نیروها، افسران ارتش سوریه و مقامات ارتش روسیه بود، در آن افسران روسی به قسد اطلاع دادند که تهدیدهای ترکیه در حمله به شهر جدی است و آنها درخواست کردند که آن را از نظر اداری و نظامی به نیروهای ارتش سوریه تحویل دهید تا راه برای تهدید ترکیه مسدود شود.
به گفته این منبع، طرف روسی پیشنهادهایی را به منظور ایجاد میدان امنیتی در مرکز شهر دادند که شامل موسسات و دفاتر دولت همانند میادین امنیتی در شهرهای قامشلی و حسکه به شرط برافراشتن پرچم سوریه و باز شدن موسسات دولتی با هدف جلوگیری از راه حملات ترکیه و جلوگیری از اجرای حمله وسیع بود.
این درحالی است که چند روز قبل عین عیسی از سوی ارتش ترکیه و گروهکهای مسلح سوری وابسته به آن هدف حمله شدید توپخانهای قرار گرفته است.
این منبع تأکید کرد که قسد مدت زمانی را برای بررسی این پیشنهاد درخواست کرد و احتمال دارد آنها این درخواست را رد کنند، زیرا ترکیه و گروهکهای وابسته به آن از روسیه خواسته اند تا نیروهای قسد را از فاصله ۳۲ کیلومتری مرز عقب برانند و با توجه به اینکه عین عیسی حدود ۳۷ کیلومتر از مرز ترکیه فاصله دارد بنابراین آنها متجاوزانی هستند که از مرزها عبور کردند.
عین عیسی شریان اصلی برای اتصال مناطق قسد و مشرف به بزرگراهی است که استانهای حلب، حسکه و رقه را در شمال شرقی سوریه به هم متصل میکند. همچنین یک شبکه اصلی جادهای را کنترل میکند که شهرهای عین العرب کوبانی و منبج در حومه شرقی حلب و شهر العریمه در حومه الباب را به هم متصل میکند.
علاوه بر این، هیئتی از پارلمان بلژیک به سرپرستی سناتور «جورج دالمانی» وارد شمال سوریه شد و با سران دولت خودمختار در شرق فرات جلساتی را تشکیل داده و درباره سرنوشت خانوادههای تروریستی داعش ساکن در اردوگاههای «الهول و روج» در شمال شرقی سوریه، موضوع شبه نظامیان خارجی بازداشت شده در زندانها قسد و همچنین در مورد حملات ترکیه و تأثیر آنها بر ثبات مناطق نفوذ دولت بحث کردند.
در حالی که حومه جنوبی ادلب شاهد درگیری و بمباران متقابل بین نیروهای سوریه و گروههای مسلح بود، ترکیه به تقویت مراکز نظامی خود در منطقه به ویژه در جبل الزویه ادامه داد و نیروهای بیشتری را که از گذرگاه مرزی کفرلوسین در شمال ادلب وارد منطقه کرد که شامل ۱۵ وسیله نقلیه و کامیون بود که حامل تجهیزات نظامی و لجستیکی بودند.
انتهای پیام/