مدیر پروژه نسخه الکترونیک گفت: در طرح نسخه نویسی الکترونیکی توانستیم کارت‌های هوشمندی با قابلیت امضای امن دیجیتال برای پزشکان صادر کنیم.

محمد جهانگیری معاون نظارت وبرنامه ریزی سازمان نظام پزشکی، نماینده تام الاختیار رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر پروژه نسخه الکترونیک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص معطل ماندن نسخه الکتریک، اظهار کرد: نسخه الکترونیک یکی از مباحث مهم سازمان نظام پزشکی است که باید به خوبی مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم در شرایط کاملا امن از آن استفاده کنیم. 

جهانگیری با اشاره به اینکه مهم‌ترین رکن ایجاد نسخه الکترونیک رفع مشکلات  زیرساختی آن است، افزود: از پهنای باند گرفته تا تجهیزات فنی باید بیشتر از قبل مورد بررسی  قرار گیرد، تا مشکلات پیش پا افتاده کمتر سد راهمان شوند.

او گفت: بحث مهم دیگر استنادپذیری مدارک است که در صورت نامعتبر بودن غیر قابل قبول خواهد بودند. این موضوع می تواند  از لحاظ مالی و حقوقی تبعاتی را برای ما داشته باشد. بحث بعدی آموزش و فراگیری موضوع نسخه نویسی الکترونیکی است،‌که باید به آن توجه ویژه ای شود.

نماینده تام الاختیار رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر پروژه نسخه الکترونیک بیان کرد: در بسیاری از شهرستان ها آمادگی لازم برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک وجود ندارد که در حال بررسی این موضوع هستیم تا بتوانیم شرایط اجرای این طرح را فراهم کنیم.

جهانگیری بیان کرد: با هماهنگی‌هایی که با سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت داشتیم، قرار شد نسخه های الکترونیکی را به صورت گام به گام با مکانیسم‌های تشویقی پیش ببریم تا مشکلات ابتدایی آن رفع شود. با همکاری سازمان‌های نظام پزشکی کل کشور، سازمان‌های بیمه گر و همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار شد، نسخه نویسی الکتریکی در شهرستان ها به خوبی اجرا شود.

 امضا امن دیجیتال

او گفت: برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی دو مکانیسم تشویقی در نظر گرفته ایم، یکی از این موارد ارائه تسهیلات به مراکزی است که امکانات کافی ندارند. طرح تشویقی دیگر این است که بتوانیم پرداخت‌ها را از راه دور و توسط ابزارهای الکتریکی انجام دهیم.

جهانگیری مطرح کرد: با بررسی زیرساخت‌های استنادپذیری در طرح نسخه الکترونیکی توانستیم کارت‌های هوشمندی با قابلیت امضای امن دیجیتال برای پزشکان صادر کنیم.


بیشتر بخوانید


نماینده تام الاختیار رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر پروژه نسخه الکترونیک بیان کرد: موضوع تکمیل بودن فرآیند نسخه نویسی الکترونیکی بسیار مهم است که در حال رسیدگی و بررسی آن هستیم تا  این نسخه‌ها بتوانند در داروخانه مورد ارزیابی قرار بگیرند. یکی از نکات اصلی مورد ارزیابی، اعتبار دادن به فرد بیمه شده است که خود به تنهایی یک معقوله مهم محسوب می‌شود، زیرا تمام هویت فرد در این سامانه قرار می‌گیرد و باید امنیت لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار