سالانه ۲۶ هزار تن گوشت قرمز در استان چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۱ درصد تولیدات بخش کشاورزی استان به محصولات دامی اختصاص دارد.

او اظهار داشت: هم اکنون چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های برتر در تولید شیر، گوشت قرمز و سفید، ماهی و… است.

مردانی اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری سالانه ۲۵۶ هزار تن شیر تولید می‌کند.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: سالانه دو هزار و ۹۰۰ تن محصول عسل در استان چهارمحال و بختیاری می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: سالانه ۲۶ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

انتهای پیام/خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار