به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ فرزاد ویسی معاون پژوهش دانشگاه رازی و دبیر برگزاری هفته پژوهش در کرمانشاه گفت : امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برگزاری مراسم هفته پژوهش وجود ندارد.
او گفت : در استان نیز برنامههایی برای هفته پژوهش با شعار پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید در نظر گرفته ایم.
معاون پژوهش دانشگاه رازی با بیان اینکه دبیرخانه برگزاری هفته پژوهش کرمانشاه در دانشگاه رازی قرار دارد، افزود: مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان، برگزاری نشستهای تخصصی و برگزاری نمایشگاه پژوهش از جمله برنامههای این هفته است.
ویسی ادامه داد: نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی استان کرمانشاه را از ۲۷ تا ۳۰ آذر ماه برگزار خواهیم کرد.
او افزود: پارک علم و فناوری مجری برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان کرمانشاه خواهد بود.
معاون پژوهشی دانشگاه رازی گفت: جمهوری اسلامی ایران در میان ۱۵ کشور برتر دنیا از نظر پژوهش قرار دارد، اما در سایر شاخصهای توسعهای رتبه مناسبی به خود اختصاص نداده است.
او با بیان اینکه ما تواناییهای علی و پژوهشی خود را برای رفع مشکلات کشور به کار نبسته ایم، افزود: آموزش عالی کشور برای پژوهش در راستای حل معضلات کشور آماده است، اما دستگاههای اجرایی نیز باید نیازهای پژوهشی خود را به ما ارایه دهند.
معاون پژوهش دانشگاه رازی با بیان اینکه این دانشگاه در بین دانشگاههای جامع کشور رتبه ۱۰ و ۱۱ کشور را دارد، گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم که پایان نامهها و پژوهشهای دانشگاه در راستای حل معضلات استان باشد.
ویسی ادامه داد: امروز با حدود ۱۰۰ دستگاه اجرایی در استان قرارداد پژوهشی داریم، اما به عقیده ما باز هم سهم دانشگاه برای انجام پژوهش و حل معضلات استان بسیار کم رنگ است.
او ادامه داد: از سال ۹۳ تا ۹۸ حدود پنج هزار پایانه نامه در دانشگاه بازی تهیه شده است که تنها ۱۰ درصد انها به حل معضلات استان اختصاص دارد.
معاون دانشگاه رازی گفت: دانشگاهها یک دستگاه استانی نیستند و کارگرد ملی و جهانی دارند، اما ما به عنوان قدیمیترین دانشگاه استان علاقه مندیم که به مشکلات استان بپردازیم.
ویسی افزود: یکی از شروط افزایش سهم دانشگاه در حل مشکلات استان مراجعه دستگاههای اجرایی برای حل معضلات استان است .
انتهای پیام/د