به گزارش خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد علی راغب خالق موسیقیها، ترانهها و سرودهای انقلابی دیشب بر اثر عوارض ناشی از بیماری سرطان در سن ۷۶ سالگی فوت کرد. این آهنگساز انقلابی متولد ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۲۳ بود. درباره این هنرمند با دوست و همکار قدیمی اش، حمید شاهنگیان گفتوگو کردیم.
علت رغبت راغب به موسیقی انقلاب چه بود؟
حمید شاهنگیان آهنگساز، نوازنده، تنطیم کننده موسیقی اهل ایران در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: کار کردن در سالهای اول برای انقلاب مردمی که ۹۸ درصد مردم به آن رای دادند، نیازمند اقبالی فراوان بود که نصیب مرحوم راغب شد.
او ادامه داد: راغب از اول انقلاب در زمینه تولید آثار موسیقیایی تلاش خود را انجام داد. نکتهای که درباره او بسیار اهمیت دارد، این است که سال ۵۷_۵۸ کسی جرات تولید آثار انقلابی را نداشت، اما راغب یکی از موثرترین آدمهایی بود که در این زمینه سفارش کار قبول میکرد.
شاهنگیان درباره ویژگیهای مرحوم راغب گفت: آن مرحوم استعداد فوق العادهای برای ساخت سریع ملودی داشت. زمانی که مرحوم سبزواری شعر می سرودند، مرحوم راغب به سرعت ملودیهای بی نظیری برای اشعار در نظر میگرفت و کنار هم آثار انقلابی تولید میکردند.
وی ادامه داد: در آن دوران معمولا کارهایم را معمولا بدون موسیقی میساختم. مرحوم راغب آنقدر هنرمند خاکی بود که وقتی از او میخواستم برایم ساز بزند، بدون چشم داشتی این کار را انجام میداد.
این آهنگساز درباره آشنایی با مرحوم راغب اظهار کرد: در اول انقلاب مسئول واحد موسیقی بودم. طبیعتاً موزیسینها با این واحد کار میکردند و به دلیل مسئولیتهای سال ۵۸ با هم آشنا شدیم. خاطرات زیادی با هم داشتیم.
شاهنگیان ادامه داد: احمد علی راغب استعداد موسیقیایی فراوانی داشت. ترکیب استعداد و دانش موجب شده بود که وی آثار درخوری را تولید کند.
انتهای پیام/