به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره نحوه خرید نان از نانوایی در شرایط شیوع کرونا، گفت: لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نانواییها به عنوان یکی از مراکز پرتردد خرید روزانه از اهمیت زیادی برخوردار است.
لاری گفت:بنابراین توصیه ما این است که تا حد امکان فردی از خانواده نسبت به خرید نان اقدام کند که دارای بیماری زمینهای مانند سرطان، فشار خون، دیابت و بیماریهای قلبی و تنفسی نباشد.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: همچنین ضروری است که از هرگونه خروج سالمندان از منزل به منظور خرید نان ممانعت شود. در عین حال از مردم میخواهیم که در صورت داشتن علائم سرماخوردگی به نانوایی نروند و در صورتی که کارکنان شاغل در نانوایی دارای علائم سرماخوردگی هستند، به او و مسئول نانوایی تذکر دهند.
لاری ادامه داد: در طول فرآیند خرید نان حتما ماسک بزنید و در صف نانوایی نسبت به رعایت اصول فاصلهگذاری حاقل یک متری اقدام کنید. در عین حال قبل از هرگونه دست زدن به نان حتما از ضدعفونی کننده دست استفاده کنید. هرگز سفره یا پارچه نان را روی پیشخوان یا میز نانوایی قرار ندهید.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: توصیه میشود که نان را به صورت کاملا داغ در پارچه یا سفره قرار داده و ببندید و هرگز از چاقو، کاتر، برس و سایر وسایل مشترک در نانوایی استفاده نکنید. در هنگام مراجعه به نانوایی از پرداخت هرگونه وجه نقد خودداری و سعی کنید پرداخت وجه به صورت آنلاین و یا از طریق دستگاه کارتخوان و صرفا توسط خودتان انجام شود.
لاری گفت: همچنین بعد از بازگشت به منزل ابتدا دستهایتان را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید و یا با مواد ضدعفونی کننده، ضدعفونی کنید و سپس نسبت به بستهبندی نانها اقدام کنید. دقت کنید در طول فرآیند خرید، پشت سفره یا پارچه نان به نان برخورد نکند و ضروری است که بعد از هر بار خرید، سفره یا پارچه نان شسته شود.
وی اظهار کرد: لازم به یادآوری است که تنها راه اطمینان از آلوده نبود نان به ویروس کرونا، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.
انتهای پیام/