به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، نبود نهاده دامی و قیمت بالا سبب کمیابی آن در بازار شد که کمبود جوجهریزی، احتکار و قیمت بسیار بالا تا حدود ۳۷ هزار تومان را بهدنبال داشت که پس از مدتی با توزیع مرغ گرم با نرخ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان کمی آرامش به بازار برگشت، ولی باز هم این آرامش طولی نکشید و اکنون که چند روزی است قیمت به ثبات و آرامش نسبی رسیده مرغداران، معترض قیمت پایین آن شدهاند.
به استناد سخنان استاندار چهارمحال و بختیاری در ستاد تنظیم بازار این استان ۷۵ درصد نهاده توزیعی بین مرغداران به نرخ دولتی تهیه شده و به همین دلیل باید مرغ با قیمت ارزانتر به فروش برسد و در صورت تخلف مرغدار در صدور حواله باید با وی در حد ابطال پروانه بهرهبرداری برخورد شود.
اما مرغداران از این وضعیت ناراضی بوده و حتی چند روز گذشته بهمنظور رساندن مراتب اعتراض خود نسبت به قیمت تمامشده مرغ مقابل استانداری تجمع کردند.
در خصوص چگونگی قیمت نهاده و قیمت تمامشده مرغ با محسن رضوی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران استان چهارمحال و بختیاری گفتگو کردیم.
بیشتر بخوانید
محسن رضوی اظهار داشت: قیمت تمامشده که ستاد تنظیم بازار کشور برای مرغ تعیین کرده حدود ۳ هزار تومان گرانتر از قیمتی است که در ستاد تنظیم بازار استان چهارمحال و بختیاری تعیین شده است.
او افزود: در ستاد تنظیم بازار استان اعلام شد بهخاطر دریافت نهاده دولتی باید قیمت مرغ کاهش داشته و با میانگین ۱۴ هزار و ۱۰۰ تومان بهفروش برسد درحالی که مرغداران ۲۵ درصد نهاده را به صورت آزاد تهیه میکنند و با این حساب قیمت تمامشده مرغ حدود ۱۸ هزار تومان میشود.
رئیس هئیت مدیره اتحادیه مرغداران استان گفت: این در حالی است که برخی از مرغداران نهاده دولتی دریافت نمیکنند و ۱۰۰ درصد نهاده را آزاد تهیه میکنند که در این صورت قیمت تمامشده مرغ بیشتر و حدود ۲۶ هزار تومان میشود.
رضوی با بیان اینکه قیمت در استان ما متمایز از سایر استانها تعیین شده است، تصریح کرد: در سایر استانها مرغدارانی که ۷۵ درصد نهاده دولتی دریافت کردند مرغ را با قیمت دولتی میفروشند، اما مرغدارانی که آزاد نهاده تهیه کردهاند با قیمت آزاد بهفروش میرسانند، اما ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری مدعی است باید قیمت تمامشده مرغ تماما در اختیار دولت باشد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/خ